Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во фан шоп има 100 постоАко земам и за мене ќе земам, тие тезгашите пред стадион би требало да ги имаат, иако не сум видел дека само шалови капи мајчки и слични реквизити се загледувам и зимам секогаш.. ако ми фати око ќе земам и за мене и за тебе по 1 беџ, па живи били па се видели .
Ќе земаш ли нешто да не си со празни раци летото ка ќе се враташ?Ако земам и за мене ќе земам, тие тезгашите пред стадион би требало да ги имаат, иако не сум видел дека само шалови капи мајчки и слични реквизити се загледувам и зимам секогаш.. ако ми фати око ќе земам и за мене и за тебе по 1 беџ, па живи били па се видели .
На Фаџоли цел клуб му даде поддршка иако се кладел на јувентус.
Нејќел да р'мба за 2000 евра месечно![]()
На Фаџоли цел клуб му даде поддршка иако се кладел на јувентус
На Погба никој ништо не му даде иако работи за бурек и јогурт веќе неколку месеци
Ѓупскиот да му го ебам. 2 години повреден е а од 2018 нема фудбал изиграно а можи и порано и само скандали реди. Врач од Африка го лежеше и одби операција лајнарот дури и Моџи се смееше. Замешан во киднапирања, скандали со врачој и вештерки па уште врв допинг а ти даваат шанса да успееш поново. МРШНе се кладел на Јувентус, и самиот кажа јавно, и истрагата утврди дека не се кладел на нив...да се кладеше на клубот, сигурно ќе доживееше иста судбина како Погба.
На Погба едино моментално што треба да му дадат е клоците. И тие 2000 евра месечно што ги зема се многу за пцојсаниот циган
Видете го голот. Буквално 5 дефанзивци пред него и сите само стојат никој не следи игра, играчот на фросиноне си шета кај нас…
Боѓе господе![]()
Не знат на моменти шо прат, се гасат, се плашат. Никој неќо одговорност да предземи. Бразаљи, Бонучи, Киелини ќе го искинеа пред да влези во 16тник.во ситуацијата камбиасо најмногу извиси ама и гати требаше да ја прати..