Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Момци.. ова ВЕЌЕ е ШАМПИОНСКИОТ СТАР ЈУВЕНТУС!!! Тоа е игра за респект за почит и за ПОБЕДИ. Немам зборови шо може да го опишат чувството,радоста и задоволството од вечерашниов ЈУВЕ! Конте им вградил ПОбеднички менталитет и тоа ќе го практикуваат.На милан требаше дресовите да им ги земат(у спортска смисла). :)

Поарно да си направевме пријателска со резервниот тим,барем ќе се испотеа нашите :)))

Иначе наградното прашање за вечерва е : KАКВА БОЈА НА ДРЕСО НОСАШЕ ЏИЏИ ? :)))

Е ова денеска беше прекрасно докажување на растот на Јувентус преку сезоните наназад!
Одлично!
Посебно погодокот за 2-0 еј ме насмеа! Плус и нафрлувањето што претходеше што патем МУ ЈА ОТКИНА главата на играчот кој проба да изиграва супермен и да ја прима! хахахахаха

не знам кај го видовте тоа......се плеткаше во водење на топка и во дриблинзите,не изваде ниту центаршут,не се прочита со Вучко ниеднаш.....:mad:
??? Се плеткаше? да не го мешаш ти Џакерини со некој друг играч? Од кога влезе имаше неколку пробивања по левата страна, и тоа успешни, украде 2 топки , прецизно проигруваше, упати и некој центаршут. Внесе свежина по левата страна. Незнам ти што сакаш од него, да изиграва Меси? ....Чудни луѓе:confused:
--- надополнето: Oct 2, 2011 10:47 PM ---

Момци.. ова ВЕЌЕ е ШАМПИОНСКИОТ СТАР ЈУВЕНТУС!!! Тоа е игра за респект за почит и за ПОБЕДИ. Немам зборови шо може да го опишат чувството,радоста и задоволството од вечерашниов ЈУВЕ! Конте им вградил ПОбеднички менталитет и тоа ќе го практикуваат.На милан требаше дресовите да им ги земат(у спортска смисла). :)

Поарно да си направевме пријателска со резервниот тим,барем ќе се испотеа нашите :)))

Иначе наградното прашање за вечерва е : KАКВА БОЈА НА ДРЕСО НОСАШЕ ЏИЏИ ? :)))

E каква де? Не забележав :\ ...

^^
300027_201168396618351_153353974733127_442308_1082531391_n.jpg

Пeпелав? :D

Буфон жалниот како да беше казнет ... 90 минути стоеше во место :)
Си имаше карта да го гледа дербито дирекно од трева!
п.с. ова дерби беше бе? Болоња и Катанија повеќе отпор пружија :D

JUVE pocna da gazi PAZETE dusmani !

So vakva igra nema da ste sampioni se kladam toa, imate sreka sto MIlan bese mn slab, sto falat 6-7 igraci dali od prv tim dali od rezervi sekogas se potrebni site , potocno denes nemanjeto soodvetna izmena za ibrahimovic, seedorf, nocerino i nesta. raduvajte se dur mozete zosto osekam pak ke gledame ista prikazna ko lani :)

So vakva igra nema da ste sampioni se kladam toa, imate sreka sto MIlan bese mn slab, sto falat 6-7 igraci dali od prv tim dali od rezervi sekogas se potrebni site , potocno denes nemanjeto soodvetna izmena za ibrahimovic, seedorf, nocerino i nesta. raduvajte se dur mozete zosto osekam pak ke gledame ista prikazna ko lani :)
hahahha abe Milan si ti cccc abe isti boi kako Vardar heheheh

osekam pak ke gledame ista prikazna ko lani :)
Ајде сега кажи пред сите, што те наведе на ваков заклучок? Ако ти е ова за да си симнеш товар од плеќите и да си ја намалиш маката ќе те разберам.:)

Бараш замена за играчи ко Ибра и Сидорф,абе ти дишеш?Ај ќе ти простиме,после ваков потрес од 30 метра меѓу нозе и јас не би знаел што и каде зборам:icon_lol:

порано пуштаа една песна кога јуве ќе дадеше гол само не ми текнува како се викаше идеше паам паам пам пааа парарара ваљда ќе ја познае некој :D
иначе многу среќа имаа циганиве требаше да ги избушиме
неможам да ја најдам

Исто така заборави да го спомнеш "Ајварот " у мода е у повеќето постови на навивачите на Милан и интер :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom