Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Вкави моменти носат титула нека гризат до крај. Ваквите утакмици кога неоди да ги победват е битно.

П.С она на Влахо на грбот беа од инекции поради терапијата што ја добива за грбот или мозолчиња? Баш тогаш ме еба ИПТВ-то.

Не само Влахо, целиот напад, играме без идеја напред. Цело време враќаат назад, ситни додавања безсмислени. Немаат конкретен план како да нападнат, онака спонтано идат си подаваат и чекаат грешка на противникот...
Ова е чист доказ дека фали Пјанич/Пирло тип на играч.

Исто така се осеќа отсуството на Локатели.

Znaci prva rabota koj kurac dobivas zolt karton za proslava.. ebate glupite igraci, nesfatlivi mi se tie glupi zolti, sledniot zolt bi bil missed next match.. Vtora rabota isto taka glup zolt dobi Rabio sto ja sutna topkata pri faul za Salernitana a nemase nikakov rizik ovie da napravat kontra.. Sve na sve, samo neka pobeduvaat, inter sami ke si padnat..

Ужасен меч, прилично срамен настап.

Треба ваквите екипи да ги торпедираат, а не да слават како Скудето да освоиле со гол едвај во 91 минута.

Цела клупа да ја продајме на лето :icon_lol: шо ќе ни се замени :pos:

Нека ги продадат тие двајца, и нека земат еден асален што ќе прави барем разлика на терен...види го Јилдиз, со 17 години влага на терен и им го зема умот на противничките играчи. Кеан кога го гледам како игра мене ми го зема умот...

Нејсе, денес мизерна игра, пишав поназад дека тие 6:1 (што е богохулење според преданието на Алегри) нема шанси да се десат, пак ќе играме на мртви 1:0 или 2:1 резултат. Само не очекував дека во 90та минута ќе спасуваат гз, ептен, ептен канцерогено одиграа.

Следни Фросиноне во купот...

Нека ги продадат тие двајца, и нека земат еден асален што ќе прави барем разлика на терен...види го Јилдиз, со 17 години влага на терен и им го зема умот на противничките играчи. Кеан кога го гледам како игра мене ми го зема умот...

Нејсе, денес мизерна игра, пишав поназад дека тие 6:1 (што е богохулење според преданието на Алегри) нема шанси да се десат, пак ќе играме на мртви 1:0 или 2:1 резултат. Само не очекував дека во 90та минута ќе спасуваат гз, ептен, ептен канцерогено одиграа.

Следни Фросиноне во купот...

1 играч за 2 позиции ?

Иначе те заебавав :pos:

Ни поништија чист гол за офсајд на пример?
Добро овде е означено дистанца 2.9 метри од корнер/гол линијата.. и мене не ми е јасен моментот демек у линија е ? ...сликата ништо не покажува, квалитетот е перачка машина.

Добро овде е означено дистанца 2.9 метри од корнер/гол линијата.. и мене не ми е јасен моментот демек у линија е ? ...сликата ништо не покажува, квалитетот е перачка машина.
Oва на сон го памтам, овај момент. Знам колку нерви искинав.

Screenshot_20240108_231655_edit_3446099278837649.jpg

Дефанзивец, замена ќе е за Алекс Сандро кога овој ќе си замине... Интер летоска биле блиску до ангажирање, ама еве го кај нас ќе дојде. Нит знам како игра, нит знам дали го бива...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom