Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера се повреди Месечарот, денес се куртуливме од уште една порцеланска вазна. Not bad.

Ова со Артур одлично искочи. Мислам дека ќе покаже многу повеќе од што покажа во Јувентус. Некако како да не можат да просперираат играчиве од Алегри. Али позајмицава е супер зошто може да крене сериозна цена во Англија ако се покаже.

Ова со Артур одлично искочи. Мислам дека ќе покаже многу повеќе од што покажа во Јувентус. Некако како да не можат да просперираат играчиве од Алегри. Али позајмицава е супер зошто може да крене сериозна цена во Англија ако се покаже.

Артур покажа доволно, не може ништо повеќе да покаже тој играч. Земен е во Ливерпул за да игра Карабао куп додека одмараат играчите. На крај на сезона ќе го вратат и пак цело лето управата ќе гледа да го продадат или да го пратат на позајмица негде. Најдоброто од дилов е што платата ќе ја плаќа Ливерпул и тоа цела, а не како што нудеше Валенсија само 20%.

Најдоброто од дилов е што платата ќе ја плаќа Ливерпул и тоа цела, а не како што нудеше Валенсија само 20%.

И фактот што ќе го гледаат премиер лигаши. Буквално секој клуб од ПЛ може да му ја плати платата. И кога ќе свати дека не е за во топ клуб, а може сепак да заработи убави пари таму, рачунај дека сме се ослободиле од него...

Али смешно е и дури жалосно што типов ќе ги има Барса, Јуве и Ливерпул у CV. Мислиш којзнае што играч бил оно...:place:

Добро е и за Закариа и за Јуве со тоа што се отвора ептен простор за Мирети и Фагиоли.

Овај Паредес ист Шмидт ми е од New Girl да ѓу ебам фацата грда еврејска.
Ќе го вратат на полусезона.
Доста бе не зареквај :pos: :pos:

Последно уредено:
Шанса не му дадоа на човеков еј, а полузомбиња како Ремзи, Рабио, Бентанкур се изнаиграа кај нас. ПУ!!!

Алегри докторот фудбала го играше bоx to box десно у средина, а класичен задњи везни играч е... На крај го шитнаа :pos: Ај ваљда нема Паредес да го игра исто така.

Автоматски споено мислење:

Абе до вчера не знаеја кој е Закариа денес експерти за него. Сакате Мирети, Фагиоли, Ровела да останат а никој да не замини. 2 месеци досега и предходната сезона се дробеше како е промаш Закариа.

Последно уредено:
Абе до вчера не знаеја кој е Закариа денес експерти за него. Сакате Мирети, Фагиоли, Ровела да останат а никој да не замини. 2 месеци досега и предходната сезона се дробеше како е промаш Закариа.

Друже бе...

1 милион чинела позајмицата + 1 во бонуси и ако сакат да го купат 8.

Паредес е исто пред транфер кај нас…

Криво ќе ми за закарија ептен..

Сигурно си оди Закарија и криво ми е искрено поради тоа што не доби шанса салам АМА ако ми го дат на Рома после толку тинкање од нив за Заниоло, најглупи се.

Друже бе...

QUOTE="DeviAngel, post: 9668791, member: 38962"]
1 милион чинела позајмицата + 1 во бонуси и ако сакат да го купат 8.

Паредес е исто пред транфер кај нас…

Криво ќе ми за закарија ептен..
[/QUOTE]
Па уште ми е кеиво ДРУЖЕ БЕ нигде не реков дека не ми е. Туку глупи се муабетиве, Алегри уште за поплавата во Сити Мол не го накрививме.

Ај друже бе најди кај реков дека не ми е криво дека си оди, те молам.

Па уште ми е кеиво ДРУЖЕ БЕ нигде не реков дека не ми е. Туку глупи се муабетиве, Алегри уште за поплавата во Сити Мол не го накрививме.

Ај друже бе најди кај реков дека не ми е криво дека си оди, те молам.
[/QUOTE]
ИСТ ГЕЈТ не Сити Мол :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom