Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сум го заебал оџата, од 4:30 сум станат :jajce: Ај барем ќе ги гледам цепанициве :)

20220723_043914.jpg
Автоматски споено мислење:

Леле луѓе каква игра од Фаџоли :cuc: за глава се држам, колку потсеќа на Пирло со потезите, милиметри фалеа да даде гол од пола терен. Ако случајно го дадат или го позајмат на друг тим летово, значи неарни се во тоа главите, одма на психијатри нека ги носат, а јас Валентина во кревет ќе му ја носам на Зомбито што дреме на клупа

Ди Марија изгази, сегде го има на терен, ако игра вака и во Серија А, жими се незнам како ќе го запрат дефанзивците. Погба се труди, али се гледа дека нема многу играно у последно време, зарѓан е некако, додека Гати се покажа солидно

Последно уредено:
Вториот гол флешбек Дел Пиеро против Реал 2003та :place::place:

Не е некој репер Чивас али многу стабилни на топка и Фаџоли и Ровела, јас не би ги пуштал по позајмици, солидни ќе бидат за од клупа.

Не е некој репер Чивас али многу стабилни на топка и Фаџоли и Ровела, јас не би ги пуштал по позајмици, солидни ќе бидат за од клупа.
Од тоа што го видов Фаџоли може и прва постава

Локатели и Ровела пак ДМ, а Закариа десно... Браво Алегри најпаметен си свака част :facepalm:

Ова е истоо како Касемиро да игра десно и Модрич ДМ, Фабињо десно и Тиаго ДМ или Родри десно и Гундоган задњи...

Локатели и Ровела пак ДМ, а Закариа десно... Браво Алегри најпаметен си свака част :facepalm:

Ова е истоо како Касемиро да игра десно и Модрич ДМ, Фабињо десно и Тиаго ДМ или Родри десно и Гундоган задњи...

Се игра и така бе, сега е модерно креативците понапред да ги ставаш али креативни/технички играчи на ДМ ти е од бога заборавена талијанска традиција, тотално некорисна во модерениот фудбал...

Каква класа од играч е Ди Мариа, да не се повредува само и да се уигра со Влахо и Киеза кога ќе дојде од повреда и ќе биде весело у напад. Фаџоли одличен, мора да се задржи малиов заедно со Ровела и што е можно поголема минутажа да добиваат. Нека продаваат како знаат и умеат Артур, Рамзи и Рабио и нека играат децава на нивно место. Кин очаен, исто и Пелегрини и Сандро. Мора да се земе лев бек до крај на преодниов рок пошо таму најтенки сме. Гати и Бремер солидни, Погба исто.

Изиграа нешто или стандард тиња предсезонска?

Фаџоли изгази малиот.. Нема шанси да не му се даде шанса сезонава, типот има квалитет и е страшен талент..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom