Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 339282

thierry-henry-smile.gif
На пост објавен пред 3 дена и како ги пакува куферите веќе го прогласија за нивен играч. :)

Attachments

• A3570D8A-CFCD-4A7D-9E17-F60AC50AF259.png
    A3570D8A-CFCD-4A7D-9E17-F60AC50AF259.png
    844,3 KB · Прегледи: 40
  • 15526646-43DF-4170-BADD-DBF826CEBB15.png
    15526646-43DF-4170-BADD-DBF826CEBB15.png
    944,3 KB · Прегледи: 40
Нашите се во контакт со Белоти наводно кој би бил ротација и замена за Влахович.

Артур е пред трансфер во Арсенал (наводно)

Паредеш е пред транфер кај нас дури и следел тренинзите на Јуве Он лајн :)

Паредес, да ти ебем играчот најглуп и Алегри тоа чудото канцерогено глобилско што фетиш му де бекап, дефанзивни играчи.

Абе стај го Ровела пизда ти матер, потроши пари на крило и штопер и хајт у пм.

Паредес бе, Паредес. Бот ботова:facepalm:

Автоматски споено мислење:

Паредес, да ти ебем играчот најглуп и Алегри тоа чудото канцерогено глобилско што фетиш му де бекап, дефанзивни играчи.

Абе стај го Ровела пизда ти матер, потроши пари на крило и штопер и хајт у пм.

Паредес бе, Паредес. Бот ботова:facepalm:
Паредеш би играл пред одбрана со тоа ќе се ослободат Погба и Локатели напред. Мене ми се допаѓа вака на прва мисла :D

Последно уредено:

Паредеш би играл пред одбрана со тоа ќе се ослободат Погба и Локатели напред. Мене ми се допаѓа вака на прва мисла :D

Ко опција, да, ама не при младинци со потенцијал ко Ровела. Јеботе, Паредес еј... Алегри каков диносаурс е да може би играл само со дмф-а, штопери и голман.

Искрено, може напињам за Ровела ама па кое име у фудбалот е ебениот Паредес.

Еве го ова говедово вонбрачно, буквално го бива само за ЈMedical

❗Mattia De Sciglio OUT 1 mjesec zbog povrede desnog butnog mišića!

Ко опција, да, ама не при младинци со потенцијал ко Ровела. Јеботе, Паредес еј... Алегри каков диносаурс е да може би играл само со дмф-а, штопери и голман.

Еве го ова говедово вонбрачно, буквално го бива само за ЈMedical

❗Mattia De Sciglio OUT 1 mjesec zbog povrede desnog butnog mišića!
A од кај си сигурен дека Алегри го барал ? Иначе освен во Италија не игра со региста поќе туку со ДМФ.

A од кај си сигурен дека Алегри го барал ? Иначе освен во Италија не игра со региста поќе туку со ДМФ.
Сигурен сум дека Алегри има буквално одврзани раце за да одбере играчи какви што сака. Тоа беше нагласено уште кога дојде.

Паредес иначе му е желба од поодамна, дмф е, бекап е, заден пат 86 дена бил повреден. Баш Алегри стајл играч :D

Сигурен сум дека Алегри има буквално одврзани раце за да одбере играчи какви што сака. Тоа беше нагласено уште кога дојде.

Паредес иначе му е желба од поодамна, дмф е, бекап е, заден пат 86 дена бил повреден. Баш Алегри стајл играч :D
Тој да бираше сигурно ќе го одбереше Сергеј :)

Тој да бираше сигурно ќе го одбереше Сергеј :)
Он може да бира, ама Лотито е тежок мадафакер за продавање. Времето ќе покаже во секој случај, а до тогаш се надевам дека Паредес нема да дојде :D

СМС има потенцијал да игра во топ 5 клуб во европа. Уште не ми е јасно како до сега не се одлучија, не собраа кешови да го земат од Лацио. Јес да е копиле Лотито, и тежок за преговарање ама он ни треба многу повеќе него Заниоло и Паредес..

плус и Фаџоли, исто голем потенцијал, ама за жал не даваат шанса на младинциве во прв тим. Не мора стартер, не мора 5 младинци, али дај вистинска шанса на некој една-две сезони... Меси, Чави, Иниеста да беа од школата, до 30 години ќе беа по позајмици

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom