Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
иначе Артур е убедливо најголема превара од играч у последниве години воопшто во фудбалот.. Каква ретарда е како со пречки во развојот изгледа на моменти кога ја има топката..
Секако. Како и речиси секогаш, 97% погрешно мислење.

Баш конкретно денес Артур беше меѓу подобрите на теренот и покажа што значи да си фудбалер, наспорти целата неписмена багра раководена од миленикот на Ширеа (@Scirea), господинот Квадрадо.

Нека ни е жив и здрав Влаховиќ, нека се опорави Киелини, па со нив двајца + Бонучи, Де Лихт, Данило, Дибала и Локатели, можеби ќе имаме пристоен тим. Другите доволно е да не грешат и да пополнуваат место.

И секако, господинот на клупа Алегри кој со најбогатиот тим во лигата е на несигурно 4то место и се тресе против Емполи се до крајот.

Мрш таму.

Секако. Како и речиси секогаш, 97% погрешно мислење.

Баш конкретно денес Артур беше меѓу подобрите на теренот и покажа што значи да си фудбалер, наспорти целата неписмена багра раководена од миленикот на Ширеа (@Scirea), господинот Квадрадо.

Нека ни е жив и здрав Влаховиќ, нека се опорави Киелини, па со нив двајца + Бонучи, Де Лихт, Данило, Дибала и Локатели, можеби ќе имаме пристоен тим. Другите доволно е да не грешат и да пополнуваат место.

И секако, господинот на клупа Алегри кој со најбогатиот тим во лигата е на несигурно 4то место и се тресе против Емполи се до крајот.

Мрш таму.

U redu e gospodine Amdi Bajram so procentite da ne se slozis so toa so go pisuvam, ama ako Artur Melo ti lici na fudbaler se gleda deka si go izgubil patot odamna ti so fudbalot.

Ја не знам какви тренинзи имаат, или дали играат на нива, ама олку повреди немам видено кај тим јеботе живот.

А добро што се случи со Бернардески? Ништо немам прочитано, а повеќе од месец дена го нема.

Дибала и Ругани би требало брзо да бидат спремни, за Киелини исто не знам.

Мора против Фиорентина во купот да уфрли и 2-3 млади играчи, не смее да ги доуништи достапните. Купот колку и да е единствена шанса за титула, сепак е најнебитно натпреварување.

А добро што се случи со Бернардески? Ништо немам прочитано, а повеќе од месец дена го нема.

Мора против Фиорентина во купот да уфрли и 2-3 млади играчи, не смее да ги доуништи достапните. Купот колку и да е единствена шанса за титула, сепак е најнебитно натпреварување.
Мускулна повреда имаше Берна со Фиорентина можно е да биде на клупа .

Ne znam zs ne go cenish, ama za mene si e sepak titula, posle 10 godini ne sakam da sme nulta godinava i se nadevam na neshto pa shto i da e. Ako igravme podobro kje se borevme za Ligava godinava 100%, ali Alegri za razlika od koga pochna koga kazuvashe deka kje se borime za prvaci, vishe odamna se otkaza a ustvari ako tepavme so Atalanta i Torino kje bevme -3. Ali se ostanuva utopija i sam kje te citiram imash kazuvano, kako ne znaesh kako gi ubedi site deka ova e tim za 4-to mesto. V godina ako ostani ( daj boze ne), kje gi zemime Pogba i Milinkovikj-Savikj ama toj moze i da ne ubedi, deka za titula kje se borime, ko kje sozreat 2030 nekade…

Абе сега гледав карабао куп ливерпул-челзи.Па ми иде од газ да си апнам луѓее, кој фудбал го изграа, посветеност, акции, додавања, кое темпо на игра човече голови додуша сите поништени ради факинг вар.Ја би бил среќен на пола од тоа да играме.лани не толку али таа година абе живци немам да гледам телевизорот ќе летне некој ден ни крив ни дужен.алегри и рабиот кога ќе заминат пиво ќе частам доле пред зграда.!!.

Абе сега гледав карабао куп ливерпул-челзи.Па ми иде од газ да си апнам луѓее, кој фудбал го изграа, посветеност, акции, додавања, кое темпо на игра човече голови додуша сите поништени ради факинг вар.Ја би бил среќен на пола од тоа да играме.лани не толку али таа година абе живци немам да гледам телевизорот ќе летне некој ден ни крив ни дужен.алегри и рабиот кога ќе заминат пиво ќе частам доле пред зграда.!!.
Od tvoja usta vo bozji ushi :cuc:

Да го имавме Влахович од почеток место Мората ќе бевме сигурно во борба со титула, колку само шанси и зицееи поеба Мората.

:pos:

Значи сега Мората ќе планираат да го користат како Манџукиќ 2 сезони пред да замине, кога го играа како крило. Незнам што да мислам, гледам од една страна убаво му оди партнерството со Душан, ама пак од друга страна... Мората е да го ебам, депресија како времето денес во земјава.

Значи сега Мората ќе планираат да го користат како Манџукиќ 2 сезони пред да замине, кога го играа како крило. Незнам што да мислам, гледам од една страна убаво му оди партнерството со Душан, ама пак од друга страна... Мората е да го ебам, депресија како времето денес во земјава.
Мората се ебава цела кариера сам себе со тоа што сака да биди 9ка главна во тимот а очигледно одличен е за крилен напаѓач/крило.

Само едно не ми е јасно ете ги преговараат со Заниоло кој одбива да продолжи договор со Рома (наводно), мава лајк на се поврзано со Јуве и нашите играчи плус од 55 страници кои ги следи на Инста 50 се Јувенташки и Јувентус. Киеза се враќа, Дибала сигурен сум ќе продолжи. Е сега освен ако го планираат за ротација Мората, по што сум сигурен ќе плачи за др тим на сред сезона.

Нема што да бараме со Мората веќе, ни за крило, ни за ротација. Распадори и Заниоло ин, Киза да се оправи и добри сме напред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom