Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Шо види го Шчезни кај беше Пелегрини?? Како си дојде онај лабаво од лево. Куадрадо со поглед проследи се
Очај се денес, ама онаа млака топка мораше да се фати.

Не дека после Буфон беше возможно да најдеме голман од тој калибар, но мачење е да се гледа полјаков. Несигурен, несмасен, бавен...

Влаховиќ е играчиште, како си ја помести топката за вториот гол :cuc:

Шчезни е еден од најлошите голмани што ги имам гледано евер! Понекогаш е просечен, понекогаш ужасен. Влахович е топ и има одлична прегледност на играта и визија, али срамота е во тоа да е подобар од средината. Џабе и Локатели и Закарија уште сме срање

Chitam komentari na internet:
-Juventus ne moze da dade tolku golovi kolku shto Shcesni moze da primi;
-Pokraj vakov golman nas protivnik ne ni treba;
:lolzz: :lolzz::lolzz:

• Хаха
Reactions: 433
Сите ќе се повредат, Само Рабио ќе издржи до крај.
Лани под Пирло изиграл 47 натпревари како е можно вакво магаре да не се повреди а е толку глуп. Додуша не Оти нешто прај па да се повреди ама пак…

Не може да се повреди коа џогира цело време, иначе Артур е убедливо најголема превара од играч у последниве години воопшто во фудбалот.. Каква ретарда е како со пречки во развојот изгледа на моменти кога ја има топката..

Не може да се повреди коа џогира цело време, иначе Артур е убедливо најголема превара од играч у последниве години воопшто во фудбалот.. Каква ретарда е како со пречки во развојот изгледа на моменти кога ја има топката..
Не се сложувам со тоа. Далеку е од тоа ниво што ни треба, но не е ни толку лош. Можеби најдобар од сите што ги имаме. Па види Локатели како игра, а колку очекувавме од него, Артур е дупло подобар.

Прави некои глупости некогаш, премногу ја затупува на моменти кога може лесно да се ослободи, но е многу добар при изнесување на топка.Прееска само имаше 3 4 ситуации каде помина 2 3ца на средина и отвори голем простор за контра. Исто при вториот гол одлично антиципираше и пресече топка. Како играч за ротација да го имаш, да смири темпо е идеален.

Не се сложувам со тоа. Далеку е од тоа ниво што ни треба, но не е ни толку лош. Можеби најдобар од сите што ги имаме. Па види Локатели како игра, а колку очекувавме од него, Артур е дупло подобар.

Прави некои глупости некогаш, премногу ја затупува на моменти кога може лесно да се ослободи, но е многу добар при изнесување на топка.Прееска само имаше 3 4 ситуации каде помина 2 3ца на средина и отвори голем простор за контра. Исто при вториот гол одлично антиципираше и пресече топка. Како играч за ротација да го имаш, да смири темпо е идеален.

Od noviot Iniesta do dobar e za rotacija a? [emoji16]
Ne zaebavaj kriminalen e 2 godini, pred toa ne sum go bi gledal no eve deneska u prvo poluvreme bese duh onoj Asllani deteno od Empoli izgledase 10 pati poboar od nasiot regista , ne znae pas da dade izguben e na terenot i celo vreme ocekuvam da napravi poteg kao lani so Benevento. Locatelli da, ima pad na forma i umor go fakja, no site utakmici gi izigra do sega, i osven poslednive nastapi e ubedlivo najdobriot igrac vo sredinata na ovoj tim, Zakaria uste mi e enigma, dodeka Rabio i on treba da so pobrzo da letaat od klubov u letovo, kao so desi so Bentancur.

Od noviot Iniesta do dobar e za rotacija a? [emoji16]
Ne zaebavaj kriminalen e 2 godini, pred toa ne sum go bi gledal no eve deneska u prvo poluvreme bese duh onoj Asllani deteno od Empoli izgledase 10 pati poboar od nasiot regista , ne znae pas da dade izguben e na terenot i celo vreme ocekuvam da napravi poteg kao lani so Benevento. Locatelli da, ima pad na forma i umor go fakja, no site utakmici gi izigra do sega, i osven poslednive nastapi e ubedlivo najdobriot igrac vo sredinata na ovoj tim, Zakaria uste mi e enigma, dodeka Rabio i on treba da so pobrzo da letaat od klubov u letovo, kao so desi so Bentancur.
ToЈ ако беше добар немаше да го нудат кај ќе стигнат. Јасно е дека Ровела се враќа в лето и ќе игра пред одбрана а Локатели понапред.

Артур е страшно неконстантен Ѓуптин = Бразилец :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom