Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе, нема ова нигде прав mercenarу без достоинство никакво. Бејл 2, само што Бејл има кариера а ова шутраков секое болничко одделение го има пројдено.

И така е дигната минималнава, може некое работиче плуд кај нас у администрсција да му најдеме бар за кафе да има, да не се троши. Хк пу! Дно од човек!

Последно уредено:
Превара од играч. Канцер. Ако добро израчунав има 1034 дена или скоро 3 години повреден поминато. Рамзи не е injury prone играч, он е нон стоп повреден ебаго... :pos: :ROFLMAO:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

100 pati bolje na rezultati 4-3-3 taktikava od ova sto go igraat so 3 pozadi. Topka ne fatija skapanici teshki.Daj be kaj go vratija ovoj Alegri mamicata da mu ja iznaebam prati go tamo so Rabiot u Ukraina.

Рано е да се збори, ама Фиорентина е далеку по агресивна, доминира на средината, у 10 мин веќе имаа неколку удари кон гол. Будете се момции...

• Ми се допаѓа
Reactions: 433
Лее какви флегматични играчи са Кен и Рабио, а-у! За гинис!

Кен не знае еден ебан пресинг на голман да напрае е а оддалечен е 5м.

Иначе просечна старост на тимов е 25 год, најс.

Оваа утакмица ми изгледа на оние коа не дробат и ќе не дробат до крај, и ке победиме без вистинска шанса. Мислам дека ќе им дадеме гол од прекин и после нема да искочиме од 16 метра, па на контра уште еден и очобол 90 минути . Освен ако не им тргне па да не потепаат

Е сеа до некни кур ве болеше за купот деми?

Шо очекувате како да играт со крпен тим пола првпат заедно играт.

Оваа утакмица ми изгледа на оние коа не дробат и ќе не дробат до крај, и ке победиме без вистинска шанса. Мислам дека ќе им дадеме гол од прекин и после нема да искочиме од 16 метра, па на контра уште еден и очобол 90 минути . Освен ако не им тргне па да не потепаат
Covece ne e mozno, samo sto go citam komentarov, davame gol.. koja koincidencija

• Љубов
Reactions: 433
@Mondonico не ми се виде нешто, кој нафрлаше кога падна автоголот? :unsure:

@Mondonico не ми се виде нешто, кој нафрлаше кога падна автоголот? :unsure:
Не функционираме без утот Куадрадо веќе 3та сезона . Мн клучен играч постана за нас штета шо знај на сред утакмица да се угаси некогаш :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom