Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дај уште сега нека го избркаат овој Артур од тим. Куров ми за кој игра све да му изнаебам јас на него. Кај противничките играчи треба да ги чуваат па и за него треба посебен играч да има на терен да го чува да не направи некоја глупост.

zo8ZF3robj1oHF3O8NihGwfQYMvnMlGU-LG7EW2saI57LvjNUgiNxGOpQfe7qXapZu_nNYufzGQ_cSGRQDFiyfjJcmyIPcsU

Kпј сакаш тренер клај, џабе е ништо не оправа.

Играчите наши не се ни за контри, ни за напаѓачки ни за дефанзивен фудбал уствари играчите наши се заво ФК Тепавци. Сандро две сезони фудбал изигра и газ даде па уште се расчепати пак за првиот гол.

Б иги пуштил сите пешки да си одат до Торино на бегање. Тури му кур и на клуб кој почна да отпушта спортски директори и менаџери за другарите да си ги унапредува. Ањели одамна почна кур да не го боли за клубот се фокусира на пари и супер лига заборај дома да се опули.

Ни ги коментирам ни ги гледам поќе и Алегри преку куро веќе со оваа хибрид 442 Формација од на Пирло времето у курац нека фати и тој.

Последно уредено:
Рабио го виде некој ? Напрај нешто? Коментаторот го спомнува ама не го гледам јас маминото синче.
Автоматски споено мислење:

Тажен Јувентус...
Тажна е Рома на пример, ние сме умрени.

Кој е добар со економија/финансии тука? Ако Ањели вечер раскине 12-14 договори инстантно колку пари ќе му останат на клубот :toe:

Која среча, прва сериозна шанса ни е на мечот. Да сум Ањели им се симињам на полувреме у соблекувална и им ставам на маса двостран раскин на договор. Кој не потпише у ѓепек го вози Коза ностра дур не се премисли. А после и сам си давам оставка шо сум дозволил екипата да дое на најголемото дереџе у историја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom