Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
@DeviAngel некаде прочитав дека Дибала обнови договор, но додека ти не напишеш ништо не земам во предвид.

Заслужуваш да ја имаш честа да ја објавиш таа вест (ако?!) е официјална.

Уште се тегнат дали 8 или 10м и за дали да има откупна клаузула и колку да изнесува доколку има иако наводно само гласини се за клаузулата.

За Локатели треба утре да е и официјално постигнат договор :).

Автоматски споено мислење:

Devi najsvetlo gleda za sezonava, to mi se svigja najvishe, najgolem optimist si mi od site. Ja so De Shiljo, Berna, Benta, Ramzi, Shchezni, Alegri samo temnica gledam:(
Тие ќе беа дел од тимот и млад Липи да го вратиме. Алегри е тренериште

Последно уредено:
Уште се тегнат дали 8 или 10м и за дали да има откупна клаузула и колку да изнесува доколку има иако наводно само гласини се за клаузулата.

За Локатели треба утре да е и официјално постигнат договор :).

Тие ќе беа дел од тимот и млад Липи да го вратиме. Алегри е тренериште

Kje vidime vreme kje pokazi, a sigurno 80% tuka se raduvale ko go izbrkaa pred 3 godini. Se somnevam mnogu deka Benta, Berna , Ramzi, Morata kje igraat poubavo ko kje bidi Alegri trenjer

Пред 3 години беше потребна промена, која што се случи. Наместо да се донесе подобра, или во најмала рака ист квалитет, дотичните во наредните две сезони, донесоа полоши тренери.

Kje vidime vreme kje pokazi, a sigurno 80% tuka se raduvale ko go izbrkaa pred 3 godini. Se somnevam mnogu deka Benta, Berna , Ramzi, Morata kje igraat poubavo ko kje bidi Alegri trenjer

Оти тие 80% мислеа дека тимот е топ и дека е со стилот на игра. Алегри не во избркаја туку сам замина. Алегри бараше промена на тимот поради тоа што сите веќе нема што да понудат и се потрошени. Да го послушаа сега ќе теравме скудето уште едно во низа и се ќе беше тип топ и испадна по негово.

Последно уредено:
Romeo Agresti :

No agreement between Juventus and Sassuolo for Locatelli. The clubs will meet again next week.

Јас сега да сум на Сасуоло главен, би затворил се тука. Па нека се слика после Черубини и Ањели. 2 месеци за 5 милиони се тегават. Џупци

Romeo Agresti :

No agreement between Juventus and Sassuolo for Locatelli. The clubs will meet again next week.

Јас сега да сум на Сасуоло главен, би затворил се тука. Па нека се слика после Черубини и Ањели. 2 месеци за 5 милиони се тегават. Џупци
Абе за милиони преговараат не за 50 евра :icon_lol:

Дај боже да ги продада еднаш за свекоаш МДШ, Ругани и Рамзес, тоа е најголемо појачање

Имате на SK HD Јуве - Аталанта пријателска. Дибала гол на асистенција од Киеза :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom