Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ги гледавте Де Шиљо, Ругани и Ремзи против Барса? :icon_mrgr: Какви телиња еј, овој пак Морбидниов ќе го задржи син му во Јувентус, да и го набутам на ќерка му да бог да...

Кај што не остави форумов со Локатели, уште не мрднавме

Кај што не остави форумов со Локатели, уште не мрднавме

Пиша Ромео Агрести, нема пари Јуве за Локатели, затоа и го шитнаа Демирал за да дадат помрсна понуда која ќе ги задоволи Сасуоло. Вооглавно сите тимови во Италија немаат пари ради пандемијава, само сета среќа што не продадовме некој главен играч како тоа што го направија Интер, а и да продадеме неекој тоа ќе бидат фудбалери од типот на Ремзи и компанија, кои и онака не заслужуваат да го носат црнобелиот дрес.

Јас сум 9430942309432094% сигурен дека ќе го купат Локатели плус Сасуоло донесе замена за него некни и официјално.

Сакале на позајмица и Толисо да го земат од Баерн.... Мора Ремзи да си оди за да донесат друг средишен играч.

Утре се финалните преговори со Сасуоло на кои ќе учествува и Ањели и Аривабене.
Автоматски споено мислење:

Ги гледавте Де Шиљо, Ругани и Ремзи против Барса? :icon_mrgr: Какви телиња еј, овој пак Морбидниов ќе го задржи син му во Јувентус, да и го набутам на ќерка му да бог да...
Од цела таја одбрана, Шиљо беше најарен :icon_lol: :pos:

Штета за Демирал... доста надежен фудбалер, баш сакав да се прослави во Јуве. Сега вака во Аталанта ќе си се докаже и ќе го лапнат Реал на крајот.

Неофицијално ја почнуваме сезоната со, Ремзи, Бентанкур, Бернардески, Ругани, Де Шиљо, Мората па и дрвото Бонучи во тимот…
Брееј многу е ова.. фали уште Пјанич да се додаде у очајов и да изгинеме цела година.

Со оглед на тоа каков трансфер пазар имаат останатите, ние имаме прилично добро лето колку и да не изгледа така. До сега не загубивме ниту еден важен играч.
Очекувам до почеток на сезона да го имаме и Локатели, а можда и Пјанич. Со нив двајца ќе имаме подобар среден ред од лани, кој не е светски но е доволно добар за да си го вратиме скудетото таму кај што припаѓа.

Devi najsvetlo gleda za sezonava, to mi se svigja najvishe, najgolem optimist si mi od site. Ja so De Shiljo, Berna, Benta, Ramzi, Shchezni, Alegri samo temnica gledam:(
Ne si svesen sro zboruvas za alegri.. pa toj ni e najgolemoto zasiluvanje sezonava be.. nie radi nesposobnosta na pirlo kuburevme, so alegri imas zagarantirana borba za scudeto, maltene titula..

@DeviAngel некаде прочитав дека Дибала обнови договор, но додека ти не напишеш ништо не земам во предвид.

Заслужуваш да ја имаш честа да ја објавиш таа вест (ако?!) е официјална.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom