acermk
лавот во сенка
Сеа коа ќе се присетам на изјавите од пред 5 дена ја научивме лекицјата, тргаме од нула...ми доаѓа една смеа...не е само Дел Нери оние гомнана од играчи што незнаат гол да даадат...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека зеде пример од РаниериАјде длн Нери ако си човек поднеси си оставка веднаш.Но секако не е само дел Нери крив,се гледа на теренот дека има и некои кои не го заслужуваат да го носат дресот на Јуве.
А да смени формација сезонава или тоа никако?Дел Нери можеби е крив за целата ситуација, но за вечерашниов натпревар не е. Човекот ги направи сите измени што можеше. И јас да бев на клупа, истите измени ќе и направев. Сторари веќе нема мотив за бранење, откако се врати Џиџи топка нема фатено. Бонучи игра многу променливо, два натпревари е дрво невидено, а кога ќе ми текне дека го плативме 16 милиони евра ми иде да се убијам. Ди Ваио ги дупи како мали деца. срамотааааа
А да смени формација сезонава или тоа никако?
Нека зеде пример од Раниери
Жално е што ги победивме Интер и Милан, а губевме од Лече, Бари, Болоња ...
Е тоа можеше да го направи, ама нека ни биде на сите јасно, со бекови како Григера и Киелини (без намера да го омаловажам Киело бидејќи тој игра на неприродна позицџија) нема што да очекуваме повеќе. Навистина не знам што е проблемот, овој Јуве се повеќе ми наликува на оној Интер пред Калчополи, сменија триста тренери, а ефектот беше ист. Нешто фали, можеби Моџи ...