Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа коа ќе се присетам на изјавите од пред 5 дена ја научивме лекицјата, тргаме од нула...ми доаѓа една смеа...не е само Дел Нери оние гомнана од играчи што незнаат гол да даадат...

Ајде длн Нери ако си човек поднеси си оставка веднаш.Но секако не е само дел Нери крив,се гледа на теренот дека има и некои кои не го заслужуваат да го носат дресот на Јуве.

За играта коментар се нема, се немаше и среќа во секој случај, али тоа не е оправдување.

Моментално овој јувентус е за 3 бода послаб од ланскиот кој по 27 кола имаше 44 бода, додека овој има 41 бод.

До крај има за освојување 33 бода. Ланскиот од можни 33 бода освои 11 бода. Да видиме од овој што ќе биде.

Ајде длн Нери ако си човек поднеси си оставка веднаш.Но секако не е само дел Нери крив,се гледа на теренот дека има и некои кои не го заслужуваат да го носат дресот на Јуве.
Нека зеде пример од Раниери :pos:
Жално е што ги победивме Интер и Милан, а губевме од Лече, Бари, Болоња ...

Дел Нери можеби е крив за целата ситуација, но за вечерашниов натпревар не е. Човекот ги направи сите измени што можеше. И јас да бев на клупа, истите измени ќе и направев. Сторари веќе нема мотив за бранење, откако се врати Џиџи топка нема фатено. Бонучи игра многу променливо, два натпревари е дрво невидено, а кога ќе ми текне дека го плативме 16 милиони евра ми иде да се убијам. Ди Ваио ги дупи како мали деца. срамотааааа

Дел Нери можеби е крив за целата ситуација, но за вечерашниов натпревар не е. Човекот ги направи сите измени што можеше. И јас да бев на клупа, истите измени ќе и направев. Сторари веќе нема мотив за бранење, откако се врати Џиџи топка нема фатено. Бонучи игра многу променливо, два натпревари е дрво невидено, а кога ќе ми текне дека го плативме 16 милиони евра ми иде да се убијам. Ди Ваио ги дупи како мали деца. срамотааааа
А да смени формација сезонава или тоа никако?

Помирете се, навиваме се просечен клуб којшто има сила за една полусезона само. Нека не ве лажат проекти и триста чуда. Навивајте си лежерно без некакви очекувања, ќе си ги тепаме од време на време Милан и Интер и тоа е тоа :kesa:

А да смени формација сезонава или тоа никако?

Е тоа можеше да го направи, ама нека ни биде на сите јасно, со бекови како Григера и Киелини (без намера да го омаловажам Киело бидејќи тој игра на неприродна позицџија) нема што да очекуваме повеќе. Навистина не знам што е проблемот, овој Јуве се повеќе ми наликува на оној Интер пред Калчополи, сменија триста тренери, а ефектот беше ист. Нешто фали, можеби Моџи ...

рома која е помала екипа од јувенутус која потрош половина од оа шо јувентус го потроши,стигна до 1/8 во лига на шампиони и го тпуштија тренерот .јувенутс со толку потрошени милона игра разочатувачка сезона а и уште се чува тренерот ,единсвена работа за која требаше да бидеме фокусирани требаше да биде лигата на европа и тоа во најлабата гупа испаднавме 3 ти со НИТУ ЕДНА ПОБЕДА .

Ма не се замарам, си имам јас и други проблеми во животот сигурно нема да плачам сега.Јувентус ми е во срце и цел живот ке навивам за нив тоа сум сигурен.Има одговорни луѓе таму и ако планираат да направат амбициозен тим кој ке има успеси и ке освојува титули јас ке ги поддржам.Ако непланираат да вложуваат и да тераат просек сакаат колку да има пари за сите, тогаш пак ке ги подржам и ке си гледам фудбал на раат без некои големи очекувања.Тоа е тоа секој тим има кризи на периоди и сега јувентус е во една голема криза и имаат право да не критикуваат и да ни се смејат сите.Ова е еден лош период кој за жал ке трае уште неколку години сигурно и треба да се помириме со тоа.Ке си гледам на раат, ке си навивам од срце и ке се надевам ама нема премногу да очекувам зашто реалноста е таа.Слаби сме и немаме континуитет и немаме ни тренер ни играчки кадар за резултати какви што сакаме.Да почекаме, сигурен сум дека ањели знаат што прават и ако немаат ќар ке го шитнат клубот зашто им идат сите бизниси супер а ова со јуве им ја бута репутацијата и ако паднеме уште ке го продадат клубот можеби а сигурен сум дека ке се најде некој кој ке сака да го купи.Па и да не се деси тоа сепак оваа криза некогаш ке помине, неможе да трае вечно...

Нека зеде пример од Раниери :pos:
Жално е што ги победивме Интер и Милан, а губевме од Лече, Бари, Болоња ...

За жал станувате екипа од рангот на Палермо,Удинизе итн. односно екипа која што игра само на големите мечеви ...
Не го сваќајте ова како провокација :smir:

Е тоа можеше да го направи, ама нека ни биде на сите јасно, со бекови како Григера и Киелини (без намера да го омаловажам Киело бидејќи тој игра на неприродна позицџија) нема што да очекуваме повеќе. Навистина не знам што е проблемот, овој Јуве се повеќе ми наликува на оној Интер пред Калчополи, сменија триста тренери, а ефектот беше ист. Нешто фали, можеби Моџи ...

дечко извини ама баш природна позиција му е Лев бек, пред 3 или 4 години е прекомандуван во штопер поради тоа што е поквалитетен таму... ама природно е ЛЕВ БЕК цел живот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom