Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
дечко извини ама баш природна позиција му е Лев бек, пред 3 или 4 години е прекомандуван во штопер поради тоа што е поквалитетен таму... ама природно е ЛЕВ БЕК цел живот

Абе дечко, сакав да кажам дека секако е подобар како централен. Зарем е битно што играл кога почнал, можеби почнал и како голман, па сеа треба да го ставиме да брани.

Чиро ни требаш :P
како Роки Балбоа :pos2:
приказна за себе,тимов некако не му оди на нерешено,или губи или добива,а како има затерано на губење не знам кај ќе биди крајот......поздрав до сите “Губенташи“,а најповеќе до Ањели и поздрав ако не сега летово да си донеси салам стручњак и да му исполни барем 80% од желбите.....поинаку не ќе можи ако се сака резултати,ако не Јувентус останува во борба за ЛЕ наредните години

Едноставо е.Не треба многу многу мислење туку треба работааа.Капело по секоја цена, а секако постои цена и сума на која нема да остане рамнодушен и за која би дошол повторно во јуве.Едно 200 милиони кееееееееееш, избркај ѓубрево или дај на позајмица а плата нека им плаќаат тие таму тимови и ние со нов тим плус некои првотимци од овие и ке ја биде работата.Марота и Дел Нери нека си дадат отказ сами, ако не се свесни тогаш ањели нека им даде и конечно да почнеме УШТЕ ЕДНАШ ОД НОВООО

иако јас бев подржувач на дел нери мислам дека крајно претера а и овие повредиве иако го критикувам моџи до некаде е во право... можеби треба да се купат неколку класа играчи но не ми се верува да дојдат ...

--- надополнето ---

Наздравје....

Липи и Моџи во Јуни, само тоа е спасот!

или пак капело

Нее Моџи донекаде во право, туку целосно. Човекот го направи Јувентус светски тим имаше око и за играчи,а знаеше како да направи и бизнис. Значи и јас мислев дека само напразно зборува кога коментираше против секој потег на управата ама ете сега гледаме во право бил. Сепак типот каков и да е , е шампион знае како се прави екипа, како се доаѓа до титула. Иако се сомневам дека ќе се врати некогаш во Јуве, искрено ми недостасува. Го гледам Јуве повеќе од 15 години и никогаш ама никогаш до сега не бил вака понижен. Сега не можеме да се споредиме ни со Шинтер пред калчопочи зашто уште по тапа сме и од нив.А тоа значи дека ептен сме загазиле.

ее стигнавме вакво нешто да ми пишуваат на ѕид на фејсбуко ..
КОЈ СТИГНЕ ЈА ЛЕГНУВА “ДАМАТА“, И ТОА СРЕД ТОРИНО !!! :(

:pos2: старата дама се раскурва на старост :pos2:
дечки не се нервирајте има нмногу побитни работи во животот-ова треба да е само дел од забавата

:pos2: старата дама се раскурва на старост :pos2:
дечки не се нервирајте има нмногу побитни работи во животот-ова треба да е само дел од забавата

figa-da-juve.jpg

http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/oficijalne/3243.html

ццццц...... Стоката не ни помислува да поднесе оставка .... На екипата ќе и било тешко доколку продолжела вака.....
Сега Ањели е на потег. Време е да покаже кој е газда ..... или тоа или го ставам во ист кош со Секо .....

ne e mozno del neri da e tolku katastrofa trener da nemoze da motivira eden klub kako juventus da pobedat...mora da se donese nov trener pod itno i da se zamisli upravata deka ako sakaat da bide neshto od juventus ke mora da pocnat da vlozuvaat a ne da davaat pari za prosecni igraci koi gubat od kalibarot na bologna bari parma lece.....mora isto da se iscisti sostavot zashto ima igraci shto igraat samo da ja zemat platata i ic kur ne gi boli dali juventus ke pobedi ili ne....zalno e isto taka i za nas navivacite bidejki ne pamtime koga juventus padnal vo tolkava tekska kriza...nemozeme za utakmicava da se vadime deka nemavme sreka..srekata gi sledi hrabrite a hrabri bea bologna shto go ostavija srceto na teren da pobedat... :toe:

^ Jас би им поставил ултиматум. До крајот има 11 натпревари, платите стопирани до крај, а за секој изгубен натпревар кратење по 10% од вкупниот износ кој им го должи клубот до тогаш! Ако ги добијат сите, да си го добијат полниот износ кој им следува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom