Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
"Corriere dello Sport" prenosi kako postoji mogućnost u kojoj bi Barcelona Juventusu dala Antoinea Griezmanna, dok bi u suprotnom smjeru krenuo Paulo Dybala.

Шо мислите вие за трампава ако се случи ?

"Corriere dello Sport" prenosi kako postoji mogućnost u kojoj bi Barcelona Juventusu dala Antoinea Griezmanna, dok bi u suprotnom smjeru krenuo Paulo Dybala.

Шо мислите вие за трампава ако се случи ?
Не.

Тактиката. Рогни ја на крило и после 5м истрчани рогнија напред пред гол можи некој ќе ја фати или ќе се одбие или нешто се само најбитно НЕ ИГРАЈТЕ ПО СРЕДИНА.

Дали некој виде што напрае Мората, од ка промаши чиста шанса Данило? Братот напрае wanna be ножичка за да подаде промаши и подаде на противник место на свој.
Има бе чуеков еден грам бр мозок у тоа главата нојска? Абе 300 пута кажав пак ќе кажем, за жалење е копито 2 метарско со 2 коеф на интелигенција

Леллелелелее Мората еј... Дај бе веќе нека се изгуби од тимот, му ебам крлежот неспособен

Можи да платиме некој да му покажва со стрелки на Мората кај е голот и колку е висок :icon_lol:

А ова климево џинџерско со фацата ко на paint да му ја дизајнирале, нит знае да шутне, нит да подаде а спор е ко желка у рикверц, боже мили играчиве еј. Бернардески is back, каков шо беше. Идиот.

Не ми е јасно со што заслужи Јувентус да има напаѓач како Мората и тренер како Пирло.

Во исто време.

Тактиката. Рогни ја на крило и после 5м истрчани рогнија напред пред гол можи некој ќе ја фати или ќе се одбие или нешто се само најбитно НЕ ИГРАЈТЕ ПО СРЕДИНА.

Најправилно е да се каже дека тактика нема, по без концепт екипа мислам дека не постои моменално од нашата.
И најмлите и најслаби екипи во лигата имаат некоја замисла во играта само ние неаме никаква одлика во играта, по ништо неможеш да не окарактеризираш, по ништо не сме препознатливи во играта.
Буквално излегуваат на терен и секој си прави што си сака, кој и да ни биде тренер од ова полошо неможе да биде. Е сега дали е само до тренерот тоа е дуга работа.

Не е црвен картон за Голманот на Беневенто што излезе надвор од 16ник со топка во рацете?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не е црвен картон за Голманот на Беневенто што излезе надвор од 16ник со топка во рацете?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не.

Би требало да е жолт, не знам зошто не му даде.

Најправилно е да се каже дека тактика нема, по без концепт екипа мислам дека не постои моменално од нашата.
И најмлите и најслаби екипи во лигата имаат некоја замисла во играта само ние неаме никаква одлика во играта, по ништо неможеш да не окарактеризираш, по ништо не сме препознатливи во играта.
Буквално излегуваат на терен и секој си прави што си сака, кој и да ни биде тренер од ова полошо неможе да биде. Е сега дали е само до тренерот тоа е дуга работа.

Не ми е јасно со што заслужи Јувентус да има напаѓач како Мората и тренер како Пирло.

Во исто време.

Спремте се за уште една година од истото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom