Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Рака на срце затоа замина и Алегри...се гледа дека Роналдо не се командува и неможе да се стави авторитет врз него за тимската игра која 9 години по ред ја имаше Јуве и освојуваше титули. Тој едноставно не игра на тимско ниво туку за индивидуална статистика а тоа најдобро се виде на утакмицата со Лацио каде што без него изиграа растеретено и разновидно во играта и тоа донесе резултат.И мислам дека време е да замине дур има договор да зе земи некое милионче. Секоја чес за досегашниот придонес но во Јуве немало такви играчи никогаш што кога ќе добијат топка шутираат од каде најдат...

Bez Ronaldo ke bideme uste 1-2 klasa poslabi ama aj.. se zboguvavte vekje..
Па ако веќе прајме реконструкција на тимот тогаш оти да не? Со таа плата можиме да платиме 5 играчи како ништо а и е најдобро и за нас и за него. Класа играч е нема збор ама мора да се гледа напред.

Тимот искрено делуваше и подобро на терен во напад кога не играше ама неговите голови се незаменливи.

Калчомеркато пак форисрал вест за контакти со Алегри.

Па ако веќе прајме реконструкција на тимот тогаш оти да не? Со таа плата можиме да платиме 5 играчи како ништо а и е најдобро и за нас и за него. Класа играч е нема збор ама мора да се гледа напред.

Тимот искрено делуваше и подобро на терен во напад кога не играше ама неговите голови се незаменливи.

Калчомеркато пак форисрал вест за контакти со Алегри.
I 4-ca da se ama tochni zasiluvanjana a ne novi BeBeRaRa, kje smenat rabota slushaj mi zbor

Последно уредено:
Ќе ја активирамо опцијата за откуп за Мората хуехуе

Последно беше дека позајмица уште една година - таа опција ќе сме ја искористеле.

Локатели сигурно ќе го земат. Јас пред Ауоар би размислил за Де По(ау)л од Удинезе.

Локатели, Де Пол, Госенс и на коњ сме според мене.

Последно беше дека позајмица уште една година - таа опција ќе сме ја искористеле.

Локатели сигурно ќе го земат. Јас пред Ауоар би размислил за Де По(ау)л од Удинезе.

Morata ne e za otkup fakt, mislam eventualno kje produzat zaem, eventualno pak kje kazam
Автоматски споено мислење:

Da i uste napad eden po sto mislam CR7 si ide na kraj godina, osven ako se sluchi chudo pa da osvoime skudeto( ubavo e da si mechtaesh taka i jas:))

Да не заборавиме се враќаат Пјаца, Ругани, Коста, Шмољо глупакот, Пелегрини, Ромеро ќе го откупи Аталанта јбг 15мил са у прашање, Мандрагора, Перин.

И којзнае дали ќе го продадат Ремзи/Рабио/Бентанкур, Сандро ( кај курот знам 50% продажба кај Бока иде така да овја тешко да иде).

Ровела не веруем шанса да му дада, 2 год е на позајмица.

Летово или ќе ни ебе мајката или ќе не опрае.

Да не заборавиме се враќаат Пјаца, Ругани, Коста, Шмољо глупакот, Пелегрини, Ромеро ќе го откупи Аталанта јбг 15мил са у прашање, Мандрагора, Перин.

И којзнае дали ќе го продадат Ремзи/Рабио/Бентанкур, Сандро ( кај курот знам 50% продажба кај Бока иде така да овја тешко да иде).

Ровела не веруем шанса да му дада, 2 год е на позајмица.

Летово или ќе ни ебе мајката или ќе не опрае.
Mnogu pravilen transfer period kje treba kako nikogash dosega od ko pamtam. Paratichi e na test da vidime na shto e sposoben inache dosega slab

Кој тест, Паратичи добива нов договор.
Ne be test za da go izbrkaat od rabota, test za da go napravi timot podobar a za brkanje ko sto gledash i Pirlo go ostavaat uste godina najverojatno, tuku kazi so Kaljari sto kje naprajme posle ochajov so Porto. Nema da gi gledam uste machnina imam posle Porto ama ako ne tepaat da se obesat

Ne be test za da go izbrkaat od rabota, test za da go napravi timot podobar a za brkanje ko sto gledash i Pirlo go ostavaat uste godina najverojatno, tuku kazi so Kaljari sto kje naprajme posle ochajov so Porto. Nema da gi gledam uste machnina imam posle Porto ama ako ne tepaat da se obesat
Јас се надевам ќе изгубат искрено. Треба да се деси дебакл поголем од онај со порто за да има промена спрема мене и не не зборам само за Пирло :)

Пак си игра куро Пирло со составов. Очекувам мачење и денес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom