Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мојот dream mercato е - Локатели, Де Паул, Госенс и шо сакат после нека прат.Сппред Vecchia Signora Паратичи летово ќе покуша да ги донесе Госенс ,Локатели и Милик а на излезна врата се Киелини (пензија) Ремзи и Сандро!
Одбиле сасуоло играчи + кеш, позајмица со задолжителен откуп и позајмица со откуп. Сакале одма кеш дирек. Не се црвен крст ко нас.Според ДиМарцио Бентанкур не е више недопирлив ако има понуда од мин 25 мил ќе се седне да разговара, Ремзи е на излезна врата, а Дибала може да биде жртвуван за 50-55мил, што е веома врло глупо
Автоматски споено мислење:
И да, за Локатели изгледа ќе се преговара за сума од ~40мил плус Фаџиоли.
Btw, Бернардески би се чувал ко замена за лев бек, Лион бара околу 50-60мил за Ауар
И ја сум за Де Паул.Ама според мене и десен бек треба да се земе.Заеби Квадрадо,врши работа ама треба некој подобар,плус тоа Квадрадо е стар треба свежа крв.Значи Локатели ,Де Паул, Госенс ,некој десен бек,Погба ако може да го вратат,Икарди.За мене ова ќе е меркато за 10 ка.И нормално инвалидите да се распродадат.Sacking Maurizio Sarri after just one season and keeping him on the payroll will cost Juventus €17.335m.
According to Calcio e Finanza, who analysed the Bianconeri books leading up to December 31, 2020, the cost of firing Sarri is even larger than previously thought.
He was dismissed on August 8, 2020, just days after winning the Scudetto in his debut campaign, to be replaced by Andrea Pirlo.
Inspecting the paperwork closely, Calcio e Finanza have found evidence that Juve will have to continue paying Sarri and his staff €15.457m until the contract expires in June 2022.
That’s not all, as there are also other costs relative to Sarri worth €1.878m.
This brings the total cost of the early dismissal to €17.335m if it runs to its natural conclusion in June 2022.
Мојот dream mercato е - Локатели, Де Паул, Госенс и шо сакат после нека прат.
Одбиле сасуоло играчи + кеш, позајмица со задолжителен откуп и позајмица со откуп. Сакале одма кеш дирек. Не се црвен крст ко нас.
Јас мислам дека и Бентанкур ќе го задржат.
Сериозно веруаш у Халанд? Остај ама и за Роналдо беше истото па дојде. Со кого ќе игра Халанд со центарот најјак Курот Ремзи Рабио?Za mene sve osven Haaland ke bide propalo merkato..
Сериозно веруаш у Халанд? Остај ама и за Роналдо беше истото па дојде. Со кого ќе игра Халанд со центарот најјак Курот Ремзи Рабио?Za mene sve osven Haaland ke bide propalo merkato..
U Dortmund so koj sreden red igra?Сериозно веруаш у Халанд? Остај ама и за Роналдо беше истото па дојде. Со кого ќе игра Халанд со центарот најјак Курот Ремзи Рабио?
Сериозно веруаш у Халанд? Остај ама и за Роналдо беше истото па дојде. Со кого ќе игра Халанд со центарот најјак Курот Ремзи Рабио?
U Dortmund so koj sreden red igra?Сериозно веруаш у Халанд? Остај ама и за Роналдо беше истото па дојде. Со кого ќе игра Халанд со центарот најјак Курот Ремзи Рабио?
Сериозно веруаш у Халанд? Остај ама и за Роналдо беше истото па дојде. Со кого ќе игра Халанд со центарот најјак Курот Ремзи Рабио?
Брат на нас Порто ни беа ко Барса у најбољи дани средината, а не Дортмунд, не ме дупи и ти сеа биди реален. Халанд у Јуве е fantasy football пре ЛШ ќе освоиме него он да дојдеU Dortmund so koj sreden red igra?
U Dortmund so koj sreden red igra?
Види го личи на Перо од тиквешко, се декларира како дегустатор на вино а тој хроничен пијаница.Деви со аватар од Пирло...
![]()