Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Весел почеток.
Д - Самдорија
Г - Рома
Д - Наполи

итн итн
Да дополниме.
118493381_3374133589341219_1810308127771291239_o.jpg

Claudio Marchisio
25m ·
Welcome September ️... Aspettando @luissuarez9 ❓❗❓ #turin
Многу ми се допаѓа распоредот, дерби мечевите се добро распоредени.

На почетокот ги имаме Рома и Наполи, во првата половина Лацио, после тоа Аталанта и на крајот Милан и Интер.

Јас како фан чувствувам голема мотивација за сезонава, не знам едноставно не гледам причина истата да не постои кај фудбалерите. Пирло е тренер, мора да ја среди работата, има победнички менталитет, верувам многу во него.

Она на што мора да се вратиме е одбраната и примените голови. Оние 43 од минатата сезона :facepalm: се жива срамота и не смее да се повтори. Очекувам потврда игра, повнимателна, надополнета со голови од квалитетот во нападот и доста повеќе импакт од средината.

Се знае, мора да се почне со 3 победи без примен гол во првите 3 кола :kafence:

Берна ќе биде мин 15 дена аут. Ќе ја пропушти Сампдорија

Romero's loan deal could be for two-years, with Atalanta retaining an option to buy. Atalanta will have to sign him outright if meets certain appearance related/European objectives. The total cost could be around €23-25m. [Di Marzio]

Освен ако немаат договорено некоја трампа или иста ваква формула за Госенс,не глеам логика во трансферов. Не знам зашто али мозочен удар добиваат кога се работи за продавање,па праат вакви глупости. Што е тимов не сфаќам,Мајка Тереза,Црвен крст? Еј две годишна позајмица,па уште и не задолжителен трансфер (ќе го седнат на крај на клупа овие ако не им чини и нема да исполни условов за настапи и врати го назад на крај).

Да беше обратно ќе се прашам дали Аталанта или било кој од маливе клубови ќе ти даде две-годишна позајмица со незадолжителен откуп. Ќе гледаат да те исцедат максимум што може и да ти земат и некој млад играч успат. Да не зборам што ова значи дека Ругани ќе го гледаме уште една сезона во тимов.

Ќе почекаме до 4ти Октомври али ако не продадат некој од другиве играчи џабе ќе си праиме филмови со Ауар и не знам уште кој. Сезонава почнува за две недели,а ниту Кедира ниту Де Шиљо е отиден,да не зборам за Берна ака Слим Шејди што се повредил и ќе биде аут месец дена црепот,а со тоа отидоа во аут и така малите шанси да се излаже некој за да го купи.

Абе Суарез немал Италијански пасош, жена му имала. Фалело уште некој док за да може да игра во Италија

Dzeko is blocked, Suarez is difficult for many reasons, Juventus have restarted contacts with Cavani. [Di Marzio]

// BREAKING: Juventus has reactivated today contacts with Edinson Cavani in view of the difficulties of the Edin Džeko and Luis Suarez cases. @DiMarzio

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom