Шпекулации се шират за овој Томас од Атлетико, го имам гледано повеќе пати, заебан дечко е овој може да го црпнеме, е сега незнам со овој Артур што се планира дали ке грее глупа или ќе му дадат 100% ова сезона за то Пирло нека ни одговори xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред одбрана ќе игра 1000%.Шпекулации се шират за овој Томас од Атлетико, го имам гледано повеќе пати, заебан дечко е овој може да го црпнеме, е сега незнам со овој Артур што се планира дали ке грее глупа или ќе му дадат 100% ова сезона за то Пирло нека ни одговори xD
Заслужува, ама 15-20 милиони не, до 10, 12м максимум.Па зошто не би.. не заслужува покачување ? Па срамно е какви играчи земале и земаат плата како неговата или приближно... зошто би глумел љубов према клубот прифаќајки играчи 2 нивоа подоле од него да земаат иста плата како неговата...без проблем ќе му ја дуплираат платата барем 2-3 клуба без око да им трепне...
И со Артуро В. имавме проблеми па го шитнавме ....Ќе си имаме проблеми со Артур изгледа
Овај Бертели е на Конте кондициониот тренер
Дибала да. Ама овие двата не си ја работат работата. Сигурно кога потпишале договор не потпишале дека ќе дремат и ќе се влечат само колку плата да земаат. Како и да е, вашата управа претера со давање вакви договори. Не е само на фри да се земи играчДибала крив, дебели крив, Кедира крив... јас пак само управата ја гледам крива.. играчите треба да ги гледаме/те само како вработени во фирма, си подпишале договор поштено.. со полно право.