Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Шпекулации се шират за овој Томас од Атлетико, го имам гледано повеќе пати, заебан дечко е овој може да го црпнеме, е сега незнам со овој Артур што се планира дали ке грее глупа или ќе му дадат 100% ова сезона за то Пирло нека ни одговори xD

Шпекулации се шират за овој Томас од Атлетико, го имам гледано повеќе пати, заебан дечко е овој може да го црпнеме, е сега незнам со овој Артур што се планира дали ке грее глупа или ќе му дадат 100% ова сезона за то Пирло нека ни одговори xD
Пред одбрана ќе игра 1000%.

Ех....

Screenshot_20200817_095939_com.facebook.katana.jpg

Полека почна да ги иритира и навивачите, на крај ќе испадне дека има и огромни побарувања за нов договор.

Па зошто не би.. не заслужува покачување ? Па срамно е какви играчи земале и земаат плата како неговата или приближно... зошто би глумел љубов према клубот прифаќајки играчи 2 нивоа подоле од него да земаат иста плата како неговата...без проблем ќе му ја дуплираат платата барем 2-3 клуба без око да им трепне...

Игор Тудор ќе му е еден од помошниците на Пирло

Па зошто не би.. не заслужува покачување ? Па срамно е какви играчи земале и земаат плата како неговата или приближно... зошто би глумел љубов према клубот прифаќајки играчи 2 нивоа подоле од него да земаат иста плата како неговата...без проблем ќе му ја дуплираат платата барем 2-3 клуба без око да им трепне...
Заслужува, ама 15-20 милиони не, до 10, 12м максимум.

Pirlo, Baronio, Tudor, Filippi, Bertelli & Gagliardi.

Technical staff for Juventus 2020/21

Coach: Andrea Pirlo
Assistant coach: Roberto Baronio
Technical Contributor: Igor Tudor
Athletic trainer: Paolo Bertelli
Goalkeeper: Claudio Filippi
Match Analyst: Antonio Gagliardi

Not excluded entry of one last figure.

// @PaPaganini // Man United prefer Aaron Ramsey than Douglas Costa.

// @FabrizioRomano // For weeks the Juventus management has said NO to opportunities to sign Jan Vertonghen and Willian for free.

// @Gazzetta_it // Gonzalo Higuain has made it clear to Juventus that he hasn't any intention to reduce his salary. It will be difficult to find an offer for him.
Овај Бертели е на Конте кондициониот тренер :)

a do koga dogovor ima Iguain? I zasto nasive ne prifatat ponuda od nekoj random klub sto saka da go kupi plus da mu doplakja plata? primer da ni dadat 30 milki za nego i nie ostatokot da mu go plakjame od platata ako na primer on zima u noviot klub 4 milki nie da mu doplatime 3 milki za vreme od 2 god.. nek si ebe majkata, pogolem kjar ke bideme taka

Кој ќе ти даде 30м за Игуаин ? Секако ќе бидат во загуба ако му го раскинат договорот и тоа доста повеќе од тоа да го остаат уште една сезона до истекот на договорот. Дебелково сакаше едно време да се врати во Аргентина,ако одбие летово да си иде нека го остаат на трибини да дреме цела сезона и да тренира со примавера само,па после коа ќе се напраи 100 кила ни во Ривер нема да го сакаат.

Така да со Кедира и Игуаин се заебани како и да ја вртиш и ќе си седат ваљда до истек на договорот. Нека гледаат Берна,Ремзи и Коста да ги продадат или увалат во трампа да извлечат нешто.

Khedira wants to get paid his full salary in order to terminate his contract with Juventus.

Мрш неблагодарни. 2 години нема терен помирисано од повреди и уште сака.

Дибала крив, дебели крив, Кедира крив... јас пак само управата ја гледам крива.. играчите треба да ги гледаме/те само како вработени во фирма, си подпишале договор поштено.. со полно право.

Дибала крив, дебели крив, Кедира крив... јас пак само управата ја гледам крива.. играчите треба да ги гледаме/те само како вработени во фирма, си подпишале договор поштено.. со полно право.
Дибала да. Ама овие двата не си ја работат работата. Сигурно кога потпишале договор не потпишале дека ќе дремат и ќе се влечат само колку плата да земаат. Како и да е, вашата управа претера со давање вакви договори. Не е само на фри да се земи играч

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom