Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дибала не мрда нигде, за ова сум 1000% сигурен како овци ќе ги обесат фановите. Плус главата на Паратичи е веќе на кантар. Ова е само недостаток на вести и игра поради преговорите.Медиумиве ги продадоа и Роналдо и Дибала деновиве. Да, со Милик и Џеко ЛШ ќе освојуваме![]()
Роналдо ни носи мн пари надвор од теренот мислам дека и затоа го држат и ќе го држат. Дека е убиец пред гол е нема збор ама мн го преоптоварува буџетот.Јас да сум во управата на Јуве би го продал Роналдо. Мислам ОК игра, но во моментов сигурно има едно 20 фудбалери кои можат да се купат а кои би го одиграле она што тој го игра за дупло помали пари. Од друга страна продажбата на Дибала би била глупост од епски размери.
Abe ako mu davas plata 90 milki a ti nosi nadvor od teren profit 50 milki i ne e bas dobar biznis..Juventus have no intention of selling Dybala: Paulo has always enjoyed the esteem of Andrea Pirlo & even more so now that he will become his coach. Most importantly, no formal or informal proposal from Real Madrid for La Joya has yet arrived. [Fabrizio Romano via @forumJuventus] ⚫⚪ @juvefcdotcom #juventus #dybala
Автоматски споено мислење:
Роналдо ни носи мн пари надвор од теренот мислам дека и затоа го држат и ќе го држат. Дека е убиец пред гол е нема збор ама мн го преоптоварува буџетот.
Отварам Википедија да видам што играч е овој Томас Парти, ја гледам сликата, ја затварам страната... ми го сјеба денов одсабајле
Еве го![]()
![]()
Двеве работи ти се малку контрадикторниРоналдо ни носи мн пари надвор од теренот мислам дека и затоа го држат и ќе го држат. Дека е убиец пред гол е нема збор ама мн го преоптоварува буџетот.
За мене Дибала е недопирлив, па колку сака пари или играчи нека му даваат.Почна да се шушка по медиумите за трампа на Погба со Дибала. Баш ме инетресира што мислите на темава.