Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
PSG trgnale po Dybala,a Junajted po Eriksen za 60mil.Siguren sum deka go imaa i nego dogovoreno ako im pominese trampata so Lukaku.Ako tolku se reseni da go davaat bar da doplatat za Neymar,a ako izvadat dobra suma na Perin,Rugani,Matuidi i Mandzukic da probaat i so Eriksen.

Ругани околу 40 мил, Перин 15мил, Манџо 15 мил, Матуиди 15 мил = 85 мил = Eriksen

Sami Khedira has refused ALL the offers he has received - Fenerbache, Wolverhampton & Arsenal contacted him but the negotiations went on stand-by, He is only willing to leave Juventus on his terms: Find a club that guarantees him €6m/yr salary. [Corriere Torino] https://t.co/hYx1aQFJMU :eek:

Гласини пак за Нејмар дека е понуден.

Понудата за Ругани ќе е прифатена најверојатно позајмица со обврзувачки откуп.

Тотенхем пратиле понуда пак за Дибала.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Утре Данило потпишува за Јуве

Извинете за OFF

А Јувентус демек ја прифатиле понудата од Тот, оставено е на Дибала да се одлучи... :cautious:

А Јувентус демек ја прифатиле понудата од Тот, оставено е на Дибала да се одлучи... :cautious:

Paulo Dybala is very unlikely to join Tottenham Hotspur or Manchester United, claim Sky Sport Italia, so if he does leave Juventus, it’ll be for PSG.
Juve have been trying to push La Joya out of the squad this summer, but he is steadfastly refusing to let go of his spot in Turin.

Today Sky Sport Italia reported that Tottenham Hotspur had made a €70m proposal for Dybala, which the Bianconeri accepted.
However, just as with Manchester United, Dybala has no intention of making it easy and it’s extremely unlikely he’ll be able to work out personal terms.

The Premier League transfer deadline is on Thursday at 17.00 UK time and Dybala has many issues to be worked out, including the potential €40m legal action over image rights from his former agents, who are suing him for breach of contract.

Spurs put a lot of importance on image rights, so would not be able to whittle down those contractual details in such a short space of time.
It all points towards Paris Saint-Germain, who have been biding their time as they wait for the Premier League window to close.

Гнојот од управа му претеле на Дибала дека ќе ја помине сезоната на клупа ако не ја прифати понудата на Тотенхем. Уште повеќе не го разбирам Недвед како бивш фудбалер како го подржува овој мобинг што му го праат на Дибала. Да сум на негово место ќе им праам истите фори ко Икарди за после ни 20 милиона да не можат да ќарат.

Тутоспорт пишуваат дека продажбата на Дибала ја туркаат пред се ради балансирање на буџетот. Покрај тоа од управата му замерувале за некои потези прошлата сезона (најверојатно несогласувањата со Алегри), и сметаат дека играчот не е незаменлив.
Значи по се изгледа Дибала ќе си оди, Тотенхем и ПСЖ најверојатно... за Интер не верувам, иако постои заинтересираност кај нив.

Она што ме зачуди е што Дибала го коштал клубот 16 милиони евра годишно...o_O а добро знаеме дека Пауло зема негде 7.5 до 8 милиони плата годишно. Туканегде се криела цаката со image rights и неможноста Јунајтед да се договори со него и неговите агенти.

Да прифатиш 70 милиони за Дибала,во време кога еден Мегваер од ебаниот Лестер се продава за 80 милиони,Пепе по една добра сезона во Лил 80м,Дембеле 105м и тако даље... треба да си ептен идиот и да сакаш по секоја цена да се отарасиш од играчот.

Да имаш незадоволен играч што сака да си иде и да дава такви изјави и ќе разберам,паѓа цената и све.Мада и за тоа има лек,Јунајтед нема да го пушти ни за евро помалце Лукаку па макар на глава стоел.Али клубов сам да го нуди играчот и да му смалува цена,тоа го неам видено до сеа,поготово не за квалитетен играч ко Дибала кој нит е проблематичен,нит е Балотели карактер.
Битно ,Кедира,Матуди Игуаин ќе си седат,може на крај и ќе останат да лапаат плата и да немаат никаков удел во тимов,али со Дибала ќе затварале дупки во буџет.

Го даваат Ругани за смешни 30 милиони, Кансело еден од најдобрите офанзивни бекови моментално го даваат за 40 милки и пропаднатиот Данило шо терен не помирисал, го бркаат Дибала од клубот со закани за ебани 70 милиони евра у време кога детиште штопер ко Де лигт вреди 70 милиони. Во меѓувреме во клубот ти остануваат умрените Игуаин, Де чеље, Квадрадо, Кедира, Матуиди.. И немојте со муабетите дека Дибала се курчел прошлата сезона, се понашал дандара мандара, кога го имаме лигушот Бонучии у клуб значи немојте. Почнувам да се сомневам во способностите на Паратичи и Недвед,.

Го даваат Ругани за смешни 30 милиони, Кансело еден од најдобрите офанзивни бекови моментално го даваат за 40 милки и пропаднатиот Данило шо терен не помирисал, го бркаат Дибала од клубот со закани за ебани 70 милиони евра у време кога детиште штопер ко Де лигт вреди 70 милиони. Во меѓувреме во клубот ти остануваат умрените Игуаин, Де чеље, Квадрадо, Кедира, Матуиди.. И немојте со муабетите дека Дибала се курчел прошлата сезона, се понашал дандара мандара, кога го имаме лигушот Бонучии у клуб значи немојте. Почнувам да се сомневам во способностите на Паратичи и Недвед,.
Ама неее Алегри копилето го бркаше затоа е ова, тој сакаше да го продај.

Мене Недвед ми остава мн лош впечаток ептен, како мн арогантен ми делува на оваа функција.
Автоматски споено мислење:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom