Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Па нема зошто да ме цитираш.Jас мислим, дека ке има трансфер, али се уште Роналдо нема исполнето тоа кое Перес сакал од него (пишуват во Мадрид), да кажува пред сите медии официално, дека сака сам да си оди.
Ако утре тоа кое пишуваш не станува ке те цитирам jac.
Немом да те разберам. Одиш кај интерашите велиш ќе освојат овас година, кај миланезите подршка даваш. Лајковаш постови дека Роналдо не е то шо бил. Идиш тука ум продаваш провпцираш. Е сеа не ми е јасно колку години имаш

Немом да те разберам. Одиш кај интерашите велиш ќе освојат овас година, кај миланезите подршка даваш. Лајковаш постови дека Роналдо не е то шо бил. Идиш тука ум продаваш провпцираш. Е сеа не ми е јасно колку години имаш
Па во Италиjа сум за Милан. Вистина е тоа што Роналдо не е тоа што беше, али пак е нajдобар фудбалер во светот. Сега кога крадете Роналдо и ако тои оди у јувентус за пари, ке сум оште повеке во Италиja за Милан. Jac читам шпанската преса и кога станува прашуване за Реал Мадрид тиа е наjточна. Ако тоа, дека ви кажувам, дека требва да чекате оште мало е "провоциране", што е тоа кое Jувентус прави кон фановите од Реал со видеа и други !?

Последно уредено:
Што убава замисла имало фан клубовите да бидат катче само за навивачите.

Значи си имате официјална тема за трансфери што сакате пишувајте таму. Доста спамирање овде, ова секако важи за овие како обичам блгарија и слични.

newsCR7.jpg

Фала, чао, пријатно...

Screenshot_20180710-131956_Instagram.jpg
Добредојде машино. Колку и да не го сакавме и со неговото понашање на терен те тера да го мразиш ова е најдоброто можно појачување што би можеле да го замислиме и посакаме па макар и на 33 години. Со овој трансфер можам да кажам дека ни носи ЛШ во наредни 2 години само здравје да го послужи и да не ни се повредува, за физичка спремност воопшто не се сомневам. Дибала и Даглас веќе му посакаа добредојде што значи остануваат, посебно за овој првиов сега и мотив и се во облаци.
Дали конечно ни се смешка ЛШ? :)

Fino Alla Fine!

Многу скептици имаше околу доаѓањето во фан кубов ама ете го :D. Многу паметен потез, оставете ја на страна ЛШ, се што носи овој човек само како појава не сте ни свесни. Ќе одел Дибала од Јуве хаахахах, ајде сега нека оди слободен му пат, нема ни да помисли. Сега кој и играч да го побараме многу полесно ќе се стигнува до него. За маркетингот секаков коментар е излишен :)

Одличен трансфер за Јуве, ОДЛИЧЕН!

Браво! Таман почна нешто Интер да гради, ова е утепување у поим.

Одличен трансфер за Јуве, ОДЛИЧЕН!

Браво! Таман почна нешто Интер да гради, ова е утепување у поим.
Сега уште Реал да им го земат Икарди и класичен нокаут ќе е.

Паднати се серверите на juvestore hahhahah , ова е само почеток :)

Ањели со приватен лет денеска беше во Грција за да се комплетира трансферов,од таму е мислам и сликава.Преку кој ќе иде дел од платата Ферари,Фиат,кур ме боли,ако можат ПСЖ и останатите зашто не и Јуве.

Да ми кажуваше некој дека Роналдо ќе потише за Јуве пред три недели ќе му се изнасмеев :D.Кружеа приказни дека Моџи на времето пред да иде во Јунајтед го договорил во Јуве,али Салас одбил да потпише за Спортинг.Еве сега после 17 години Андреа го донесе :icon_lol:.
Ова е желба на Ањели највеќе и е добро осмислен потег,што од маркетиншка што од играчка гледна точка,ако се земе во предвид каква атлета е Роналдо.Има уште 3-4 сезони ко ништо на ниво да ги одигра,за Серија А може и со 40 да игра.

" You must be patient. In five years Juventus will be able to buy one like Cristiano Ronaldo."

Andrea Agnelli, July 2013.

Дресот одма откако стана официјален трансферот е ставен на продажба (y)
36870001_2065284363545927_6730710921066315776_n.jpg

Само да се потсетиме каква тежина има овај дрес

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom