DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Де Шиљо страшно го потценивте
Не е Алвеш ама е добар играч да фати ритам само.
Не е Алвеш ама е добар играч да фати ритам само.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е Алвеш ама е добар играч да фати ритам само.

Незнам зошто не тргнат по Запакоста.Од жабариве ми е најбоље бек.Многу ме потсеќа на Замброта и мислам дека ке искине кај нас ако дојде.Подобра опција од него нема да надат.
Инаку Погба е пореална опција од Савич за средина дека со Лотито нема да искочат на крај овие.Ме интересира и кој ке го замени Игуаин...

Под 50 не го давале Ајакс. Со тие 50 +- некој милион ќе земат играч за на средината.Се е ова океј,талент е дечково,на 19 години капитен на Ајакс, неам проблем да дојде,али за него се заинтересирани и други клубови ќе бараат Ајакс 35-40м може и више.Е сеа не знам колку е паметно да се фрлат волку пари на централен бек каде се добро покриени,ете и Калдара се враќа.
Ова има логика само ако си отиде некој од Ругани или Бенатија.Барза продужи за една година така да сигурни се и он Киелини и Калдара.
Добро е што ако дојде го планираат за во иднина заедно со Калдара.Само на малиов агент му е Раиола и сигурно нема да седи на клупа како Ругани,а и не знам колку може играч на кој свињава му е агент да планираш дека ќе остане подолго време.

... После убаво коа прочитав глеам Пјаца..
слични се...