Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Како и да е, очекувам тежок натпревар утре. 2-2 ќе завршеме и го јадеме у продолжение али првите 37 минути се нај критични. Ако ги изиграме / преживееме тие ја мислам дека можеме да победеме.

Сеа ќе го :pusigo:

То све треба да се убие, или во концентрационен логор да се изнапика.

Да не се лажеме на тимов му треба ремонт од другата година ако сакаме да не спаднеме на ниво на милан и интер во наредните години а за лига шампиони треба да се одврзе кесето пред се или да се погодат талентите кои ги има јувентус во сопственост кои не добиваат никаква шанса во тимот и се праќаат по други тимови можеби ке извлече поука од утакмицава ањели

Zasto ne se povredi iguin do kraj na ugovor da ti ebam ugovorot glup

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Алегри, што не го ставаш Маркизио и Бентанкур море 100 црни кура да те отепаат? Што е оној среден ред? Кедира?
Па и оној 90 милионскиот кур да пуши, секад се губи во вакви натпревари...
Барѕаљи ставен на страна да го брка Мао Це Тунг? Кој кур бре?

Ај иди у курац, кур ти паднал од меѓунозе, пичка ти ќеркина твоја.[DOUBLEPOST=1520456701][/DOUBLEPOST]Еееееј види го го внаса Асамоа :pos:. Да ти го насади отпозади ти ебам ѓубрето Глобилско

Последно уредено:
БРАВОООООООООООООО, Игуаин го отплати трансферот од 95мил евра факинг браво !

Алегри, што не го ставаш Маркизио и Бентанкур море 100 црни кура да те отепаат? Што е оној среден ред? Кедира?
Па и оној 90 милионскиот кур да пуши, секад се губи во вакви натпревари...
Барѕаљи ставен на страна да го брка Мао Це Тунг? Кој кур бре?

Ај иди у курац, кур ти паднал од меѓунозе, пичка ти ќеркина твоја.[DOUBLEPOST=1520456701][/DOUBLEPOST]Еееееј види го го внаса Асамоа :pos:. Да ти го насади отпозади ти ебам ѓубрето Глобилско

khhh

За малку најплуканиот играч тука, ќе ја решеше.

ај со срека нека ние четврт финалево малце на искуство ги добивме ама со голема доза на среќа Тотенхем ја имаше играта првите 60 мин после како да се сруши играта како карти од кула што му се деси нешто и на јувентус во минато годишното финале ...

ot4ukuvanjenasrce(zabrzano).gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom