Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
У четвртфинале Јунајтед или Ливерпул... се друго ќе е разочарување за мене.

Киелини на првиот меч беше слаб. Високи очекувања имам од него, не Кејн на неколкупати го насамари. Бенатија денеска океј, на првата слабо. Средината сите слабо на двата меча. Игуаин океј беше, ама не заборавај каков пенал шутна во Торино.

Генерално речиси сите испод можностите и просекот. Не може од ова да бидеме задоволни, секој ќе ти каже дека изигравме слабо и далеку од тоа што треба да го играме.
Прајме муабет за оваа утакмица, не првата (и воопшто цела сезона до сега) никој при здрав разум не можи да е задоволен во целина.
Ама денес освен средината која шо беше ко прегазена од брз воз, одбраната добро ги амортизира сите напади, на висина на задача и со додатен притисок, нападот скрос ефикасен така да не знам зошто само Даглас Коста го потенцираш

Прајме муабет за оваа утакмица, не првата (и воопшто цела сезона до сега) никој при здрав разум не можи да е задоволен во целина.
Ама денес освен средината која шо беше ко прегазена од брз воз, одбраната добро ги амортизира сите напади, на висина на задача и со додатен притисок, нападот скрос ефикасен така да не знам зошто само Даглас Коста го потенцираш
Ако прочиташ убаво јас напишав на двомечот и ги земам во предвид пред се играчите што играа на двата меча. Од сите тие само Коста изигра на висина на задачата (дури и над тоа) во двата меча. Сите други земајќи ги во предвид двата меча имаа лоши перформанси. Игуаин донекаде може да се амнестира, ама другите не баш. Пјаниќ, Кедира, Буфон, Киелини, Сандро мора многу подобро, неописливо многу подобро да играат пред се во ЛШ.

.
257507e514ab5d6ffd0e83ce3bd3621e.jpg

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

За 2 натпревари во рок од 4 дена ја свртивме сезоната во наша полза... Сега се' е во наши раце во поглед на калчото, од нас зависи... Убеден сум дека со кој и да се паднеме во 1/4 ќе пружиме многу подобри игри од претходниве со Тотенхем и ќе пројдеме понатаму.. Али се си мислам дека противникот ќе ни падне по мерка, бидејќи искрено во двомеч со Сити, а поготово Барса нема што да бараме.. Па дури и Реал, без разлика во каква форма е... Сакам повторно англиска екипа да ни падне, или Пул или Ман Ју (доколку поминат).. Најпосакувани ми се црвените ѓаволи и дегенот Мурињо.. Зошто? Бидејќи со таков пристап на игра никад гол нема да ни дадат..

Јас ги сакам Ливерпул без дилема за 1/4 финалето. Ги сакав и во оваа фаза да ни се паднат, ама уште подобро излезе.

Нема кај да бегаат сега.

У четвртфинале Јунајтед или Ливерпул... се друго ќе е разочарување за мене.
После ова сношти со кој и да играме имаме шанси, после првото полувреме си реков толку е, буквално катастрофа беше се што игравме за да после за 3 минути решат се. Тоа е Јувентус затоа и навиваме за него, ни се врати сега за испаѓањето во Минхен, инфарктни утакмици у пм :D

Пошто видов тон глупи коментари од ко 'заминав', не не заминав поради женско или слично туку поради здрљствени проблеми и смртен случај на близок кој ептен ме погоди и скина салам па ми треба рехабилитација, малце да се соземам. Да не чува господ сите нон стоп, чувајте се......

Поздрав од мене

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Пошто видов тон глупи коментари од ко заминав, не не заминав поради женско или слично туку поради здрљствени проблеми и смртен случај на близок кој ептен ме погоди и скина салам па ми треба рехабилитација. Да не чува господ сите нон стоп, чувајте се......

Поздрав од мене

Ок извини Деви... :( те молиме не си оди, ни треба твоето прицкање во фан клубов, нашиот оргинален Ди Марцио :'(

Ок извини Деви... :( те молиме не си оди, ни треба твоето прицкање во фан клубов, нашиот оргинален Ди Марцио :'(
Брат не ми е до мајтап моментално ич, не за извини неверојатно е како од ништо можи да дојди до трагедија не посаквам на никој да изгуби близок.... Страшно е... Немам зборој ми треба време малце тое то... Во една недела се ојде у курац..

Брат не ми е до мајтап моментално ич, не за извини неверојатно е како од ништо можи да дојди до трагедија не посаквам на никој да изгуби близок.... Страшно е... Немам зборој ми треба време малце тое то... Во една недела се ојде у курац..

И мене не ми е до мајтап, пишувај поретко само не си оди. Ако ништо друго ќе се заебаваме за Валето, ќе ја прицкаме за секој меч што ќе го изгуби татко и. Така ќе заборавиш на проблемите ( колку толку ) ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom