Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прајме муабет за оваа утакмица, не првата (и воопшто цела сезона до сега) никој при здрав разум не можи да е задоволен во целина.Киелини на првиот меч беше слаб. Високи очекувања имам од него, не Кејн на неколкупати го насамари. Бенатија денеска океј, на првата слабо. Средината сите слабо на двата меча. Игуаин океј беше, ама не заборавај каков пенал шутна во Торино.
Генерално речиси сите испод можностите и просекот. Не може од ова да бидеме задоволни, секој ќе ти каже дека изигравме слабо и далеку од тоа што треба да го играме.
Ако прочиташ убаво јас напишав на двомечот и ги земам во предвид пред се играчите што играа на двата меча. Од сите тие само Коста изигра на висина на задачата (дури и над тоа) во двата меча. Сите други земајќи ги во предвид двата меча имаа лоши перформанси. Игуаин донекаде може да се амнестира, ама другите не баш. Пјаниќ, Кедира, Буфон, Киелини, Сандро мора многу подобро, неописливо многу подобро да играат пред се во ЛШ.Прајме муабет за оваа утакмица, не првата (и воопшто цела сезона до сега) никој при здрав разум не можи да е задоволен во целина.
Ама денес освен средината која шо беше ко прегазена од брз воз, одбраната добро ги амортизира сите напади, на висина на задача и со додатен притисок, нападот скрос ефикасен така да не знам зошто само Даглас Коста го потенцираш
КааааАКккоо Бии и го НАааааа аачукал...
После ова сношти со кој и да играме имаме шанси, после првото полувреме си реков толку е, буквално катастрофа беше се што игравме за да после за 3 минути решат се. Тоа е Јувентус затоа и навиваме за него, ни се врати сега за испаѓањето во Минхен, инфарктни утакмици у пмУ четвртфинале Јунајтед или Ливерпул... се друго ќе е разочарување за мене.
Пошто видов тон глупи коментари од ко заминав, не не заминав поради женско или слично туку поради здрљствени проблеми и смртен случај на близок кој ептен ме погоди и скина салам па ми треба рехабилитација. Да не чува господ сите нон стоп, чувајте се......
Поздрав од мене
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Брат не ми е до мајтап моментално ич, не за извини неверојатно е како од ништо можи да дојди до трагедија не посаквам на никој да изгуби близок.... Страшно е... Немам зборој ми треба време малце тое то... Во една недела се ојде у курац..Ок извини Деви...те молиме не си оди, ни треба твоето прицкање во фан клубов, нашиот оргинален Ди Марцио :'(
Брат не ми е до мајтап моментално ич, не за извини неверојатно е како од ништо можи да дојди до трагедија не посаквам на никој да изгуби близок.... Страшно е... Немам зборој ми треба време малце тое то... Во една недела се ојде у курац..
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk