Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Си заслужи и да седни на клупа Дибала очаен беше неколкуте последни утакмици. Не треба никој да е имун на клупата.

Луѓе ако не е спремен 100% ментално нема да игра не е ништо скандалозно,еден Дел Пиеро седеше на клупа исто иако беше во топ форма па камоли за Дибала.

Место во тим не се заслужува со еден месец играње на високо ниво,не е едини играч што имал приватни проблеми,сигурно и Меси имал проблеми па не дозволувал тоа да му влијаело на играта.

Глеав едно видео за Коби како го добил тој мамба менталитет,во период кога имал и он приватни проблеми,тоа со судот кога беше обвинуван за силување,во една утакмица игра против најголемиот ривал во тој момент Трејси Мекгрејди,прво полувреме има 1 поен а Трејси околу 20 и нешто,второ полувреме си вика ок не можам да контролирам што се дешава надвор од терен али можам на терен,и за само 15 минути донесува одлука и го менува менталитетот и во второ завршува со 38 поени мислам,ама тоа е Коби.

Дибала треба да донесе одлука и да го смени менталитетот и да не дозволи проблемите да му влијаат на играта.

Не ни се случи истото со Мората ? Кога го ебаваше женската овој беше тотално аут, кога се помирија се океј..истото со Дибала се деси, јебем ти папучарите, дозволуваат женска да им руши кариера... па со таа слава, со тие пари, да паѓам у депресија за женско...божее. Абе ќе платам 10 зајачици да ме придружуваат каде и да одам, Хју Хефнер бичиз.

Копиљ уште брада не му пораснала у некој тинејџерски филм живее.Треба Џиџи некои хинтови да му даде како треба со жени.Или Бориело уште подобро :cool:

Треба Џиџи некои хинтови да му даде.

:kafence:

buffon.jpg

Абе остај на таа пара за пичка ќе паѓам у депресии,па уште и да ми пати кариера.Да беше у прашање некоја етаблирана пиќона(холивудски глумици,тенисерки, шо ти знам)па да се потресава дека ќе го одјебе за навек,ова чупево ко го упознал работела ко "добар ден господине повелете влезете у кафичов".Да свирне десет такви на чопот ќе му седнат.:tapp:

Абе остај на таа пара за пичка ќе паѓам у депресии,па уште и да ми пати кариера.Да беше у прашање некоја етаблирана пиќона(холивудски глумици,тенисерки, шо ти знам)па да се потресава дека ќе го одјебе за навек,ова чупево ко го упознал работела ко "добар ден господине повелете влезете у кафичов".Да свирне десет такви на чопот ќе му седнат.:tapp:
Да ама то на Дибала треба да му влези во глата, мене на пр мн касно ми влезе во глата, искуство јбг. Разбирам проблеми да имаш ама убо кажа @Маци- тоа со коби е жив пример иако го неќам Коби. Ќе се среди се со Дибала. Го гледам на инста овие дена скока гол во снег, се журка, ќе видиме колку е на прав пат..

Ова и Ибрата во глата ми свират често.

8 натпревари Валето живее во мир и тишина :/

Има многу сила во составот, но многу малку креација. Контролираме речиси се, ама претешко е вака да се игра фудбал. Особено Манџукич против помали екипи дефинитивно треба да одмара, да добие шанса некој покреативен фудбалер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom