Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Срамен пристап во второто полувреме, најслабите 30 минути изиграни во Јувентус во Серија А последните 6 години.
Очајна игра која што треба да ги засрами сите, оние на теренот и на клупата. Се браневме како пички против една мочана Рома на домашен терен. Срам ме фаќа искрено. Среќа имавме во газот, инаку дефинитивно не заслуживме победа на мечот. Среќа што противниците ни сами не веруваа дека може да дојдат до бод, ете до толку се умрени.
Се ова благодарение на тренериштето Алегри што изиграваше мајстор нешто не правејќи измени до 75та минута.
Освен резултатот од се друго сум разочарен вечерва. Живците ми ги искинаа.
Освен резултатот од се друго сум разочарен вечерва. Живците ми ги искинаа.
Па на тие шанси Марјан Стојановски ќе дадеше гол.требаше Алегри да влезе место Игуаин
Точно е тоа дека споеба многу шанси , и јас се согласувам со тебе... Но важен играч е за Јуве , кој што сака нека каже, ваков бил, таков бил, дебел бил, ама сам човекот ги реши и Милан и Наполи, несомнено е дека е голем голгетер, но некогаш потфрла како на пример вчера вечерЕсинствен кривец што резултатот остана 1-0 е Игуаин и никој друг. Кој шанси ги поеба слепецот...
Па за вечерва и зборам....Никогаш не сум го ценел како играч...Точно е тоа дека споеба многу шанси , и јас се согласувам со тебе... Но важен играч е за Јуве , кој што сака нека каже, ваков бил, таков бил, дебел бил, ама сам човекот ги реши и Милан и Наполи, несомнено е дека е голем голгетер, но некогаш потфрла како на пример вчера вечер![]()
И дека Челзи беше помочан од Рома, сега Јуве треба да се задоволи со никаква игра и благодарение на среќата да дојде до победа? Што уопште е битно како поминал Конте со Челзи против Рома?Контехехе тренериштето подобро се покажа против Рома ехех
требаше Алегри да влезе место Игуаин
И дека Челзи беше помочан од Рома, сега Јуве треба да се задоволи со никаква игра и благодарение на среќата да дојде до победа? Што уопште е битно како поминал Конте со Челзи против Рома?
Сериозно мртвиот, неписмен Челзи со три ипол играчи го рамниш со Јувентус?! Си ебало матер ако ни се такви критериумите.
Последните 30 минути не можам да си објаснам зошто мораше да изгледаме како СПАЛ на теренот да брани бод на гостување.