Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сандро се изгуби последниве 10 минути.

Срамен пристап во второто полувреме, најслабите 30 минути изиграни од Јувентус во Серија А последните 6 години.

Очајна игра која што треба да ги засрами сите, оние на теренот и на клупата. Се браневме како пички против една мочана Рома на домашен терен. Срам ме фаќа искрено. Среќа имавме во газот, инаку дефинитивно не заслуживме победа на мечот. Среќа што противниците ни сами не веруваа дека може да дојдат до бод, ете до толку се умрени.

Се ова благодарение на тренериштето Алегри што изиграваше мајстор нешто не правејќи измени до 75та минута.

Освен резултатот од се друго сум разочарен вечерва. Живците ми ги искинаа.

szczesny , мислам дека не треба да бараме друг голман ... го имаме најдобриот :)

Срамен пристап во второто полувреме, најслабите 30 минути изиграни во Јувентус во Серија А последните 6 години.

Очајна игра која што треба да ги засрами сите, оние на теренот и на клупата. Се браневме како пички против една мочана Рома на домашен терен. Срам ме фаќа искрено. Среќа имавме во газот, инаку дефинитивно не заслуживме победа на мечот. Среќа што противниците ни сами не веруваа дека може да дојдат до бод, ете до толку се умрени.

Се ова благодарение на тренериштето Алегри што изиграваше мајстор нешто не правејќи измени до 75та минута.

Освен резултатот од се друго сум разочарен вечерва. Живците ми ги искинаа.

Контехехе тренериштето подобро се покажа против Рома ехех

требаше Алегри да влезе место Игуаин

До 65та супер игра али мораше уште некој гол, а после не знам шо беше финтава со повлекување на цел тим у шеснаесетник.. не смее вака, само среќа не спаси.. добро и Шчесни мајсторот

Есинствен кривец што резултатот остана 1-0 е Игуаин и никој друг. Кој шанси ги поеба слепецот...

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Есинствен кривец што резултатот остана 1-0 е Игуаин и никој друг. Кој шанси ги поеба слепецот...
Точно е тоа дека споеба многу шанси , и јас се согласувам со тебе... Но важен играч е за Јуве , кој што сака нека каже, ваков бил, таков бил, дебел бил, ама сам човекот ги реши и Милан и Наполи, несомнено е дека е голем голгетер, но некогаш потфрла како на пример вчера вечер :)

Точно е тоа дека споеба многу шанси , и јас се согласувам со тебе... Но важен играч е за Јуве , кој што сака нека каже, ваков бил, таков бил, дебел бил, ама сам човекот ги реши и Милан и Наполи, несомнено е дека е голем голгетер, но некогаш потфрла како на пример вчера вечер :)
Па за вечерва и зборам....Никогаш не сум го ценел како играч...

Ах златен Трезеге :(

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Da prodolzime so vakvo tempo i titulata e nasa... inter pocna da pagja, mislam deka i napoli ke padne posle 25to kolo... samo roma bi se borela negde do 32-35 kolo... ali posledni nekolku kola ja mislam bi ja resile titulata...

Контехехе тренериштето подобро се покажа против Рома ехех

требаше Алегри да влезе место Игуаин
И дека Челзи беше помочан од Рома, сега Јуве треба да се задоволи со никаква игра и благодарение на среќата да дојде до победа? Што уопште е битно како поминал Конте со Челзи против Рома?

Сериозно мртвиот, неписмен Челзи со три ипол играчи го рамниш со Јувентус?! Си ебало матер ако ни се такви критериумите.

Последните 30 минути не можам да си објаснам зошто мораше да изгледаме како СПАЛ на теренот да брани бод на гостување.

И дека Челзи беше помочан од Рома, сега Јуве треба да се задоволи со никаква игра и благодарение на среќата да дојде до победа? Што уопште е битно како поминал Конте со Челзи против Рома?

Сериозно мртвиот, неписмен Челзи со три ипол играчи го рамниш со Јувентус?! Си ебало матер ако ни се такви критериумите.

Последните 30 минути не можам да си објаснам зошто мораше да изгледаме како СПАЛ на теренот да брани бод на гостување.

па еве Конте го вадел максимумот од Просеци а Алегри нема појма на среќа дојде 2пати до финале лш и освои скудета , незнам како успеа од Рома да прими 2х 3 комада ?

Челзи имаат поголем буџет Конте си ги бира играчите , не сум ја крив ако незнае да изабере играчи и да ги уигра , тоа што Челзи е мртов има голема заслуга и Трењерот .

разбирам дека сакаш секоја утакмица 90 мин да ги пикаме у шише противниците и без примен гол да ги тепаме сите утакмици ама тоа само на фифа или Фудбол Менаѓер .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom