Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Кедира-Пјанич-Матуиди ќе биде везен ред вечер.Очекувам 2-0 конечен резултат без преголеми возбудувања.

Juventus: Szczesny; De Sciglio, Benatia, Chiellini, Asamoah; Khedira, Pjanic, Matuidi; Cuadrado, Higuain, Mandzukic

Juventus bench: Pinsoglio, Loria, Barzagli, Rugani, Alex Sandro, Marchisio, Sturaro, Bentancur, Douglas Costa, Dybala, Bernardeschi

Сопкаст или некој добар линк ??[DOUBLEPOST=1512849463][/DOUBLEPOST]УУУ ТИ ЕБЕМ ЖИВОТ КАКО НЕ ВЛЕЗЕ !!!!!![DOUBLEPOST=1512850729][/DOUBLEPOST]Колку нема самодоверба Асамоа тоа е нешто невидено, свака топка му е фејл му ебем мајмунот најглуп на цел свет! Не е ни 1% од тоа што беше порано, ајде у турска лига ти ебем ретардираното копиле. Сандро и у најлоши моменти е РОБЕРТО КАРЛОС за оваја превара од играч!

Последно уредено:
За Де Шиљо неќам лош збор да слушнам ама ич.... Манџукич се гледа дека му годел одмор ко нов играч е. И без Сандро, Коста, Дибала доминираме ама мора да ги користиме овие шанси едноставно МОРА. Куадрадо на клупа Берна да влези и Коста да ги размрдаме назад.... Мн шанси правиме мора да постигниме гол

Како не влегоа овие шансиве на Манџукиќ, ах бре ќерата...:mad:

Келини :cuc:

Доколку барем еден од Бернардески, Дибала и Коста се физички спремни за 30тина минути мора да добие шанса. Двајца би било одлично.

Како доминираме не ми е јасно ?

Имавме по некоја шанса тек тук и тоа е тоа, нема креативност, нема топки до Игуаин, мора да се внесат Дибала и Коста.

Имавме по некоја шанса тек тук и тоа е тоа, нема креативност, нема топки до Игуаин, мора да се внесат Дибала и Коста.
Добро не доминираја, не доминиравме.

Не им дадовме да направат 1 шут?

Имавме одлични шанси за гол, ама далеку од доминација. Сепак џабе ќе е ако не тепаме, се ќе им ебам матер.

Ако тие не шутнале незначи дека ние доминираме.

За вас е само по 3 нула да губиме све до крај , кога примаме голови не чини , не им даваш да направат шанса пак не чини ок

Не доминираме али имаме контрола, и поише чекаме грешка од Интер.. за поише да ги стиснеме треба еден од Коста/Дибала.. и Кедира бе зошо толку доверба во него коа се достапни Маркизио и Бентанкур, знае паметно да се движи али спор и праи грешки ситни и некако ми ја успорува играта.

Во второ само да се остане со истава концентрација

Па не играме со Кротоне па да очекуваме доминација... нашиве се ок, ме изненадува импотентноста на Интер... очекував повеќе реално, нека продолжат така у второ со Коста/Берна .. ќе победиме 1-0 и ќао.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom