Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ПСЖ немале намера да продадат играч во Јуве. Која смешка од клуб а во истовреме праќат понуди за играчиДобро бе пизда му матер, има некој нормален у Јуве? Абе Стураро ќе го даваат а факинг Ринкон ни глас ни бутур за да оди. Јас пре би го чувал Стураро него оној "Генералот" од прашумине латино американски. На крајов од денов нит се жали нити па ништо а и добар е ко дмф. Лемина нека го шитнат со Ринкон и нека ни обети Ањели некоја пара од Ексор пошто имаме мн пари па да купиме некој играч добар јебем ли га. Матиќ според мене е добар, ама болно ни треба играч ала Наинголан/Видал, б2б да биде соиграч на Пјаниќ. Гледам и мн критики за Матиќ не бил конзистентен, Квадрадо 2 не ни треба воопшто. A кога ќе прочитам за Матуди ми оди да се удавам каде што мочаат жаби, во право е Розенберг горе со напишаното 102,3%
И Јуве ли се смешка што не го даваат Сандро, а го сакаат Матич?Alex Sandro to sign a new contract with #Juventus according to widespread reports in Italy.
Јуве одбил и 70м од Челзи а Сандро добива нов договор 6.5м[DOUBLEPOST=1500170344][/DOUBLEPOST]
ПСЖ немале намера да продадат играч во Јуве. Која смешка од клуб а во истовреме праќат понуди за играчи[DOUBLEPOST=1500170708][/DOUBLEPOST]If Lichtsteiner leaves, Juventus will sign 2 right-backs, De Sciglio & one of Cancelo, Darmian & Porto's Pereira. (Sky)
Не е иста ситуацијата, ПСЖ одбива да преговара за било кој играч со Јуве, лани за Матуиди не издупија до макс и сите години истото го прат.[DOUBLEPOST=1500190863][/DOUBLEPOST]Multiple sources claim Juventus are very close to signing Milan midfielder Manuel Locatelli as well as Mattia De Sciglio.И Јуве ли се смешка што не го даваат Сандро, а го сакаат Матич?
Штетс што моиве се црвен крст![]()
Си имаш oпција да не ме читаш. Освен ако не е провокација и навреди секој може кој било фан клуб да пишува.Дај не замарај, си имаш фан клуб.
Дајте дечки да напрајме една петиција да си го сменам никот![]()
Дајте дечки да напрајме една петиција да си го сменам никот![]()
Ти текна газе едно ме послуша а?Дајте дечки да напрајме една петиција да си го сменам никот![]()