Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Според скај 24 талентот од Пенарол Федерико Родригез сега е играч на Џенова, кој го плати 4 милиони значи ништо од позајмицата за Амаури во Џенова, замислете дечки дојде време со една Џенова да не можиме да се гураме на пазар колку што ме држи мислење имаше информации дека марота се интерсира за дечково ама овие од џенова го купиле така да дојде време Џенова да е појака од нас на пазар..

Del Piero - Martinez
Marchisio - Melo - Aquilani - Krasic
Grosso - Chiellini - Bonucci - Grygera
Buffon

Ова е најверојатниот состав според Sky.

Лоша, ептен лоша ни е ситуацијата ако загледаме реално на работите. Ја незнам како им дава срце на овие од управава да седат цел ебан јануари со скрстени раце знаејќи колку само очајно ни требаат нови играчи во тимот. Милан и Интер си зедоја играчи (али они сигурно вријат од пари, само ние сиротите немаме) и во право се кога не, не сметаат за конкуренција па и ја не би ги сметал нив доколку би се држеле веќе 2 години на средина на табелата и очајно би се бореле со екипи од ранкот на Сампдорија , Наполи , Палермо и остала компанија за место во ЛШ.
Би сакал да се надовржем на еден пост од HULK од пред некое време, 99% од фанклубов веруеја у Ањели и дека чуда ќе напрае со клубов и слично, веруем и ја ама или нека почна златните да инвестираа во тимов или нека собере парталите и нека се гона у пизду матер сосве баграта што ја донесоја и во Јувентус нека дојде некој спремен да уложи пари, зошто без истите ќе продолжимо годиништа со истиов моабет и со ЛЕГЕНДАРНИОТ проект што веќе 5,6 години се чека да биде реализиран.

Del Piero - Martinez
Marchisio - Melo - Aquilani - Krasic
Grosso - Chiellini - Bonucci - Grygera
Buffon

Ова е најверојатниот состав според Sky.

Пак ќе дуваат торнада по левата и десната страна, кога ќе ми текне дека Санчез им е у тим сигурно примаме гол. Веќе стана мачно да се гледа ЈУВЕ, Удинезе е во форма така да тешка е работата. Зошто не го продаде клубот да не види и нас бел ден. Па кога гледа дека не оди, дека веќе 5 години преку 100 милиони фанови си кинат живци, отстапи го клубот на некој кој има финансии кој ќе знае како со клубот, од друга страна па се вложуваат 400 милиони за крикет, да незнае човек што да мисли веќе.
Il progetto va avanti - изјава ала Блан, браво.

Реално со оваа управа може ќе имаме околу 30-40 милиони на лето, ништо повеќе од тоа. Да не се залажуваме со проекти, еволуции и револуции. Без пари ќе ни требаат реално 5-6 години да ги стигнеме интер и милан, па и тогаш дали ќе бидеме на тоа ниво е знак прашалник. За разлика од нас некој работат паметно, имаше пресметка дека милан потрошил 40 милиони од летото до сега а какви се играчи донесоа.

Pepe pauzira 15 dana
Пепе 2 недели аут, сега ќе немат кој да трчат. -_-

П.С Некои сте многу песимисти и напнати, релакс малце све во свое време.:smir:

пола играчи во сегашниот Јувентус треба да се откупат...... и да ги има тие 150 на лето ќе се стопат

Пошо дел само ќе се откупат што е најверојатно, и + тие што најверојатно ќе останат се на 3 рати, нема многу да се стопи таа сума доколку навистина ќе биде дадена за трошење за летен преоден рок.

Изјава на агентот на Амаури:

In these days could introduce new scenarios. He wants to stay at Juventus to prove his worth, but he needs calm and if you do not find in Turin could find it somewhere else.
„Во овие денови може да дојде до нови сценарија. Амаури сака да остани во Јувентус за да ја покаже неговата вредност, но нему му е потребен мир,и ако тоа не може да го најде во Торино, може да го најде на сосема друго место“ линк

Нема да има инвестиции (од типот на 150 мил. што ги најави Тутоспорт)
Нормално е клубот или Управата,да ги демантираат пишувањата на Тутоспорт.Официјалниот буџет на клубот не смее јавно да се објавува,бидејќи тоа може само негативно да влијае врз преговорите за играчи кои ќе се водат во иднина,и веројатно поради тоа Ањели ги демантираше пишувањата на Тутоспорт.

Изјава на агентот на Амаури:

„Во овие денови може да дојде до нови сценарија. Амаури сака да остани во Јувентус за да ја покаже неговата вредност, но нему му е потребен мир,и ако тоа не може да го најде во Торино, може да го најде на сосема друго место“ линк

Добро бе братче до кога ќе го чекаме на сандокан да ги докажува вредноситете како мали деца ги лажи на управата по секој натпревар вика ми треба време да ги докажам моите вредности

iako sum golem skeptik za ovaa uprava, sepak mislam deka Agneli ima pravo so ovoj poteg, odnosno so davanje doverba na aktualnava uprava! Zashto? Pred se porado toa shto vo izminative sezoni samo se smenuvaa treneri a toa katastrofalno vlijaeshe na rezultatite...sekoj trener i sekoja nova uprava ima svoja vizija i svoi ideja, pa taka igracite koi gi kupuva ednata ne se vklopuvaat vo noviot sistem na drugata i se prodavaat ili ushte polosho se podaruvaat na drugi klubovi... Agnelli znachi stabilnost vo klubot i garancija za uspeshna idnina no treba TRPENIE... kazhaa ushte od pocetokot deka gi ocekuva edna teshka ekonomska godina...

moja kritika e bilo sekogash nedostigot na investicii od semejstvoto...Juventus ushte od vremeto na Gianni Agnelli t.e. ushte pred 20 god se samofinansira preku kvalifikacii vo evropkuppvite, tv pravata, i pred se prodazhba na golemi igraci (Zidane=buffon+thuram+nedved) i taka natamu... toa e problemot...

ni ostanuva samo da navivame i da uspeeme da stigneme do 4to mesto ovaa sezona...pa potoa doagat ubavi vreminja!

ps. Elkann ne investiraat vo cricket-ot kupuvajki nekoj klub ili neshto slicno! toa e finansiski proekt za nedvizhni imoti vreden 400 milioni evra... sepak i tuka malku nervi samiot fakt: zoshto ne se investira vo juve od sopstvenoto kese???
:vozbud:
kako i da e.... forza JUVE

^ Treba nie da stigneme do 3 mesto bidejki mislam deka od ovaa godina Italy gubi edno mesto a Germany dobiva za vo liga sampioni :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom