Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.269
- Поени од реакции
- 8.254
^ Да
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ланзафаме уште на почетокот на Јануари беше позајмен во Бреша.Вчера играше за Бреша против Палермо.Што се деси со ланзафаме го позајмивме ли негде и зашто дел пиеро да не игра?
знам дека имаше преговори ама незнаев дали отиде.За денеска сакам Мартнез да го видам во тим без разлика дали место Дел Пиеро или Амаури кој ни е хендикеп и така би било добро Дел Пиеро-МартинезЛанзафаме уште на почетокот на Јануари беше позајмен во Бреша.Вчера играше за Бреша против Палермо.
ne mi se veruva da e ovaj od tuttosportАмаури е подготвен за натпреварот,а со оглед дека скоро сите други напаѓачи се повредени, тој е сигурен стартер. Ако се опорави Дел Пиеро најверојатно тандемот Дел Пиеро-Амаури ќе го започнат натпреварот,а ако не најверојатно позицијата на Дел Пиеро ќе ја добие Мартинез,а утринава Дел Пиеро допатувал во Џенова заедно со останатиот тим.
--- надополнето ---
Според Sky:
Buffon
Grygera--Bonucci--Chiellini--Grosso
Krasic--Marchisio--Aquilani--Pepe
Amauri--Del Piero
Според Tuttosport во формацијата го нема Красич:
Buffon
Grygera--Bonucci--Chiellini--Grosso
Pepe--Sissoko--Aquilani--Marchisio
Amauri--Martinez
Лошо не ми се свиѓа ни малце очекувајте проблеми по лева страна наша.Имаше подобри опции за болдиранивеОфицијална формација:
- 1
Buffon Gianluigi- 2
Motta Marco- 19
Bonucci Leonardo- 3
Chiellini Giorgio- 17
Traore Armand- 27
Krasic Milos- 14
Aquilani Alberto- 5
Sissoko Mohamed- 8
Marchisio Claudio- 11
Amauri- 23
Pepe Simone
Буфон
Мота--Бонучи--Киелини--Траоре
Красич--Сисоко--Аквилани--Маркизио
Амаури--Пепе
Киелини,Аквилани,Пепе,Красич од тие може да се очекува гол од Амаури не верувам ако даде ќе биде чудоДобар е Траоре , брз е малиот не го поминуваат ,без гајле
--- надополнето ---
Само не знам кој ке даде гол од формацијава![]()
Добар е Траоре , брз е малиот не го поминуваат ,без гајле
--- надополнето ---
Само не знам кој ке даде гол од формацијава![]()
Амаури ?
![]()