Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Penso che sara' un grande acquisto che dara' troppo di qualita' per construire una squadra competente di vincere tutto :)

Ќе биде многу тешко да се потпише за разумна цена, познавајќи го газдата на Палермо. Oлеснителен факт е што момаков е изгорен фан на Јувентус... Можда трампа за Амаури :)

Penso che Vlatche sia massimo:)

Ради тоа што е фан на јуве може да се оствари а за Зампарини ,па до тогаш да се надеваме дека ќе се врати Моџи:) да му даде неколку лекции.

Само да не испадне овој уште еден Легротаље...

Леле луѓе што ке им правиме на толку напаѓачи? Mirko Vučinić, Adrian Mutu, Luis Fabiano, Diego Forlan, Mauro Zarate :nesvest: .....За Зарате да го пуштиме Амаури плус 8 милиона,и да завршиме работа.... Ех пусти желби...Дедо мраз Не дојде и кај нас....

Значи не постои играч веќе што не "дојде" во Јувентус фалат само уште Роналдо и Месси.Стварно претеруваат со овие шпекулации веќе не се трпи,те Форлан е во торино, те Фабиано чека понуда, Те со Џеко договор бла бла бла ништо се повеќе сум сигурен дека нема да се доведе напаѓач во овој преоден рок.:toe:

Барзаљи не е повикан за натпреварот Волфсбург - Маинц,а и скоро сите Италијански медиуми потврдуваат дека Барзаљи е второто засилување на Јуве во Јануарскиот трансфер рок.

После потписот на Барзаљи со Јуве, Тутоспорт пишува дека Легротаље сигурно ќе си оди,а за него имало 3 официјални понуди од: Киево, Бари и Селтик.

И со неговото доаѓање како ке изгледа одбраната?И ако легротање си отиде кои ке бидат измени? Страв ми е од повреди подобро да остане телето до лето.

I began by playing for the biggest club in the Lorraine region, went on to the biggest club in France and ended up with the biggest in the world" -Michel Platini

--- надополнето ---

И со неговото доаѓање како ке изгледа одбраната?И ако легротање си отиде кои ке бидат измени? Страв ми е од повреди подобро да остане телето до лето.

Повеќе страв ме фаќа за бековите отколку за централните.

Исто, Барзаљи ќе биде бекап за Џорџоне и Бонучи. Овој веројатно ќе улета место :pop:-от

I began by playing for the biggest club in the Lorraine region, went on to the biggest club in France and ended up with the biggest in the world" -Michel Platini

--- надополнето ---

Повеќе страв ме фаќа за бековите отколку за централните.

па јас не слушнав еден да се пожали за централните т.е бонучи и келини сите се жалат од бековите .

Барзаљи потпиша а?ќе игра у куп утакмици само:) сеа со Рома на 26-ти ќе игра може

имаше еден коментар на векиа - Ah, adesso ho capito perchè gli abbiamo dato Diego..:):)

Marchisio: Želim ostati u Juventusu
Chiellini: Juvetusov cilj je mjesto u LP
Sissoko ostaje u Juventusu- Денес му е роденден на Сисоко, голем да расти и многу среќа и здравје.:)

--- надополнето ---

Видео: Лудница во Милано - Јувентус испрати секси навивачки:vozbud:

Да се знае кој е кој:) а песната во спотот

важно е да си бјанконеро,црнобел:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom