Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Кои глумци се овие од Самп, помини до нив и паѓет ко заклани.:tv:

Ајде во второ да ги поведеме овие потребни се бодовите ите како .In Amauri we beliеve :ojea:

Slabo poluvreme ..... Me raduva borbenosta na Amauri barem neso od nego da se vidi .... e sega spored mene krasic malce go preteruva so tie negovi finti pred nabacuvanje veke go naucija i sekoja utakmica se potesko mu e bolje da se obide da navleguva vo sesnaesetnik .... dosta dobro poluvreme za chiellini i bonuci stabilni nazad ...Buffon ne ni go vidov :) Sissoko e ubica vo ozdimanje na topki ali koga e u prasanje passot no comm :) za ostanaite edna solidna 6-ka

P.s. Imase penal nad Amauri nez tocno koj bese od negovata desna strana ali dosta zestoko so telo mu vleze a uvek takvite dueli se sudat za penali

Оф мори мајко со овој Амаури. Помал коефициент би дал дека Буфон ќе даде гол отколку Амаури. Не мора да го продаваме, едноставно нека му го раскинат договорот нека му дадат една клоца у гз и завршена работа.

Оф мори мајко со овој Амаури. Помал коефициент би дал дека Буфон ќе даде гол отколку Амаури. Не мора да го продаваме, едноставно нека му го раскинат договорот нека му дадат една клоца у гз и завршена работа.
не ми се верува дека јувентус имал некад послаб напагач ди микеле дава голови овој дреме

ее овој красич ама ме нервира де нек напраи некоа финта не само претрчува го знаат веке ,мава шпринт до корнер линија и набацува ,лажњаците што ги праи демек ке шутира ,противниците не ни ги регистрираат пошто знаат дека не набацува ,туку дека ке оди до гол линија ааааааааааааааааа :@

Освен Алекс да шибне некој гол од слободен удар .. инаку нема кој гол да даде!

Судииве не се нормални, главниот му дава лакт у фаца на Аквилани, помошников му преебува колено на Пепе. Не уништија.

Судиите во Италија се катастрофа .. него каква шанса за Алекс не успеа да погоди!

Леле што утна Дел Пиеро :(
Онде немаше ли пенал бе :nesvest:

ни треба некој добар напагач според одигрананото денес алекс ја имаше најдобрата шанса ама нишо

Да футнеше некој друг а не Алекс досега ќе го имавме избркано од Јуве.:pos:

Смешни сме бе!!! Просечна екипа која се задоволува со бод од гостувањата. Ми личат на Џенова или Киево, секој бод им е злато вреден:kesa:. Ова ли е мојот Јуве?! Мајко моја што дочекав:tapp:.

Сепак преродбата продолжува, имаме проект, Јуве 2014та.

Abe da ti Ibam utakmicata mi go unisti denot samo nervozi Kolku komotno mozevme da ja resime samo da ja primese i da sutnese ccc :nerv: abe amauri ke pogodese be ahhh......
Bravo za Chielini partali napravi :aplauz::cuc:
B.t.w. Mnogu se derese del neri be cela utakmica Marchisioooooo.......

Амаури :pop:
Дел Пиеро со тоа искуство што го има мораше да ја прими и да шутне вака отскокна и тоаетоа.
Крив е опасниот стратег што го имаме!Амаури со кој памет цела утакмица :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom