- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
Според Скај 24 Брагзали е многу блиску до Јувентус и се очекува најкасно да понеделник да биде играч на јувентус.
линк пошо вчера или завчера хенес излезе дека останува во волф...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според Скај 24 Брагзали е многу блиску до Јувентус и се очекува најкасно да понеделник да биде играч на јувентус.
Еве ти http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=39317 али и јас гледам Скај 24 и таму нешто кажуваа дека доаѓа колку што разбрав.
Абе сите ги земавме неможе да постигне медицинскиот тим :nesum:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=39316 Јуве во близина до Хунтелар.Со сто играчи не поврзаа само Тони го земавмеБи било добро и Фабиано и Форлан и Бензема и Хунтелар да дојдат али ништо само шпекулации ништо конкретно.
Барзаљи би ја појачал одбраната но страничните бекови по прецизно десната пак ке се крпи најверојатно Ринаудо ке игра десен бек а Барзаљи централен јасно со Легро измена.Не е неопходен сезонава од следната би ни притребал со Келини,Бонучи,Барзаљи,Соренсен па и Камилери да бидат централните.Сега далеку повеќе ни треба десен бек.
Воопшто нема потреба од продавање на ниту еден голман, освен ако Манингер не побара сам трансфер.Браво за Буфон !!! се гледа дека е во срце Јувентин.А за другово одлично се надевам дека Манигнер ке биде продаен ...
Воопшто нема потреба од продавање на ниту еден голман, освен ако Манингер не побара сам трансфер.
Ја не верувам во оваа информација никаде немаше изјавено за ова ете нов стадион има шо сакатеКолку само би се подобрила играта доколку би ги донеле Циглер кој кошта 3 милиони и еден од Фабиано или Форлан, но наместо тоа ке го доведеме Барзаљи за безпари (а имаме еден куп централни дефанзивци). Се даваат 400 милиони за крикет а за клубот на дедо им им чуе к****. Доста е да одвојат 15 милиони за овој рок, што се 15 во споредба со 400. Срамота!
Имаше шпекулација на Тутојуве дека Елкан ќе инвестирал 400 милиони во крикет,но ништо не е официјално потврдено.Ја не верувам во оваа информација никаде немаше изјавено за ова ете нов стадион има шо сакате![]()
Ја не верувам во оваа информација никаде немаше изјавено за ова ете нов стадион има шо сакате![]()