Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Да ви ебам мајката у пичка рак ќе фатам од вас се да ви ебам ебати имбецилите.

У кладилница гледам се побркав да ви ебам матер да ви ебам.

Квадрадо фала курцу кокошко глупа една асална работа да направиш ебати кокошката. Иако и тоа да го промашеше ќе те убиев да ти ебам и на тебе се да ти ебам.

Сјјдкавдољ

Заеби да земам да се изладам оти толку е од мене.

Ајт нека одат у пичку материну, ич не се израдував на голот... играта ни е срање, незнаеме кај тераме, и што е најжално даваат гол во 163 минута колку да не го шутнат Алегри.

Мрш

Ако по некоја игра на случајност го освојат ова скудето треба на доделувањето да ја искосат тревата да пиши ФИНО АЛА ФИНЕ.

Не дека верувам во којзнај какви чуда ама противниците се исто шашави па се бива.

Квадрадо фала курцу кокошко глупа една асална работа да направиш ебати кокошката. Иако и тоа да го промашеше ќе те убиев да ти ебам и на тебе се да ти ебам.

Го утна, ама беше толкав шупак што топката успеа некако да му се провлече....

Ајдеее!!!

Алегри, немој пак да ти текне после водство у прво полувреме бункер да праиш и да го мењаш менталитетот од агресивен и победнички кон да не речам пиччкарски, срамота беше тоа...

Се извадивме некако уффф

Добро де, неможе после три дена во карантин да играме како лани, преклани.
Подобро да сврзиме неколку победи со срање игра па малце да им се крени моралот на играчите пошо се гледа дека неискапениот Јонче од Бучим има поголема самодоверба.

Не се прајте фудбалски експерти.:kuracc:

Момци јас одам да се здрвам... разочаран од игра , ама ме пукна адреналин у 94 не сме победиле од памтивек... пичку матер ова Јуве ме оболи , и со арно и со лошо ... :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom