Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Фaлa зa се Лoренте (y)
Јуве мoже дa тргне пo Искo oд Реaл Мaдрид кoј немa местo вo тимoт ...

Љоренте утре на медицински во Севиља... фала за се Лафу :(

CryToMe.jpg
Лавот и старата дама..

Значи Лавот македонски си замина, сега немаме Македонец во тимов веќе.

... како и да е, доста примерен играч. Очекувавме сите од него многу повеќе, но тоа е што е. Подобро и што го земавме бесплатно.

Ајде сега со трансфер на Исла израдувајте ме и да отворам шише вино старо 8956 години :X3:
Греота е да го споредуваш Љоренте со Исла. Едниот е фудбалер и со ниту еден потег не направил ништо дисрепектабилно кон Јуве, иако цело лето пробуваа да се ослободат од него.

Другиот е личност со промашена професија.

Греота е да го споредуваш Љоренте со Исла. Едниот е фудбалер и со ниту еден потег не направил ништо дисрепектабилно кон Јуве, иако цело лето пробуваа да се ослободат од него.

Другиот е личност со промашена професија.
Кај виде и каква е таа споредба со Љоренте? :confused:

Сандро го плативме поскапо од Курзава. Го немам гледано Сандро но ако е појак од Курзава тогаш страшен играч сме зеле.

За Исла поарно да не го продаваме, кој и да го купи ќе не колни.

Сандро го плативме поскапо од Курзава. Го немам гледано Сандро но ако е појак од Курзава тогаш страшен играч сме зеле.

За Исла поарно да не го продаваме, кој и да го купи ќе не колни.
Абе само да се избриши од лицево на земјава Исла! :D

ИСла оди во пакет со Љоренте на позајмица.

Криво ми е и то ептен многу.[DOUBLEPOST=1440616653][/DOUBLEPOST]By releasing him early, Juve save €20m in wages.

:(

Последно уредено:
Кај виде и каква е таа споредба со Љоренте? :confused:
Извини, грешно сум прочитал.

Вака мислев имаше пишано:

Ајде сега И со трансфер на Исла израдувајте ме и да отворам шише вино старо 8956 години :X3:
Си реков дека си радосен за Љоренте, па сега чекаш да те израдуваат и со Исла! :)

Za 0 evra go dadovme, isto kako sto go zedovme.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom