Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам Донсах е нов играч на Болоња... нели требаше овој прво кај нас да дојде, па потоа да го пратиме ваму кај што е сега?
Чудно ми е затоа што Јуве и Наполи беа најзагреани за детево, а тој заврши во Болоња
Јуве има договор со Болоња да го земи на позајмица, Болоња побара задолжителен откуп во договорот а Јуве покасно го зема од нив. Фактички со наши пари го зеде Болоња. Според ЏДМ и остали :)[DOUBLEPOST=1440527776][/DOUBLEPOST]Sky : Juventus have received an offer today from Seville for Llorente " #Juvenews

Исла, Љоренте и Коман ќе се продадат 100%...затоа и играа првата утакмица..

Исла ботов, треба да се избриши од лицево на земјава! Кај и да го подајме, ќе не колнат цел живот :D

И јас мислам така за Исла и Коман но не за Љоренте. Ако е вистина ова со Заза со Вест Хем, тоаш мислам дека Љоки ќе остани.

Сега ЏДМ пиша, нема шанси двајцата (Заза и Лафот) да заминат одеднаш, мора еден од нив да остане... ова со понудава од Севиља, поблиску до останување е Заза

Сега ЏДМ пиша, нема шанси двајцата (Заза и Лафот) да заминат одеднаш, мора еден од нив да остане... ова со понудава од Севиља, поблиску до останување е Заза
Еден ќе остани, ама ЏДМ вчера пишуваше дека Алегри не бил баш задоволен од прикажаното на Заза на тренинзите и решил да оди на посигурна варијанта, Љоренте.

Еден ќе остани, ама ЏДМ вчера пишуваше дека Алегри не бил баш задоволен од прикажаното на Заза на тренинзите и решил да оди на посигурна варијанта, Љоренте.

Ама од друга страна, Љоренте зема најголема плата во тимот, а не покажува скоро никакви резултати... а и самиот знаеш колку Марота си ги сваќа при срце тие пари што ги зема Лафот... Мислам дека Заза ќе остане на крај

Не ни игра во континуитет Заза, за толку брзо да го транспортираме во друг клуб, а напротив Љоки зема најголема плата, а не покажа ништо минатава сезона! Ја би да остани Заза и да му се дај поголема минутажа! И ради би ако даваат Баерн 20 милки, да им го пратиме Коман! Пред некоја страна на темава, имаше некој пишано дека Коман многу трча и е брз ко метак! Ја некни го гледав Усеин Болт, и тој трча и е брз ко метак! Ама само трча! :D

Коман страшно ме потсеќа на Џовинко... така да ако стварно се ненормални Баерн да дадат 20 милиони за него одма би го потпишал.

Коман страшно ме потсеќа на Џовинко... така да ако стварно се ненормални Баерн да дадат 20 милиони за него одма би го потпишал.

+30 мил. и ете ти го германскиот Меси,со Падоин ќе газат:D

Ама од друга страна, Љоренте зема најголема плата во тимот, а не покажува скоро никакви резултати... а и самиот знаеш колку Марота си ги сваќа при срце тие пари што ги зема Лафот... Мислам дека Заза ќе остане на крај
Со Мората и Манџукич, искрено не очекувам дека Заза ќе добија којзнае колку минутажа за докажување, но ајде да видиме. Медиумиве, и што е интересно, истите медиуми, еднаш пишуваат дека Јуве прифаќа секоја понуда што е над 7 милиони за Љоренте, само да заштеди на плата, од друга страна, пишуваат дека Јуве бара 10 милиони евра и дека нема да биде прифатена никаква понуда под таа сума.

Не ни игра во континуитет Заза, за толку брзо да го транспортираме во друг клуб, а напротив Љоки зема најголема плата, а не покажа ништо минатава сезона! Ја би да остани Заза и да му се дај поголема минутажа! И ради би ако даваат Баерн 20 милки, да им го пратиме Коман! Пред некоја страна на темава, имаше некој пишано дека Коман многу трча и е брз ко метак! Ја некни го гледав Усеин Болт, и тој трча и е брз ко метак! Ама само трча! :D
Коман е уште млад, има квалитет во него, но искрено мислам дека на играчот не му лежи фудбалот во Италија. 20 милиони се примамлива сума, што сигурно нема да ја земат од никој друг клуб, но верувам во проценката на Марота и Паратичи. Досега ме нема убедено дека е незаменлив, е сега што ќе се случи ако замини во Баерн тоа не знам и не можам да предвидам. Сигурно и Баерн си имаат некои калкулации, сигурно го имаат следено Коман,зошто туку така 20 милиони понуда не праќаат.

CNStVlZWoAAkcOU.jpg

CNStWIYWwAIeP2D.jpg

Според ЏДМ, Лаудиса и Педула утре ги праќаме документите до Шалке кои биле спремни со новата понуда која најверојатно ќе ја прифатат 25м + 5 бонуси.[DOUBLEPOST=1440549737][/DOUBLEPOST]Decisive hours for Draxler. Juventus prepare an offer to sign him & the player is pushing for a move to Juve, according to @Carlolaudisa.

Pedulla: Juve are preparing a document for the deal, that they will share with Schalke in the course of the day tomorrow. The player wants the move, and Juve are willing to offer between 22m-23m plus bonuses.

Juventus are preparing an offer for Draxler, Julian is pushing for a move to Torino. [Gazzetta via @Carlolaudisa]

Последно уредено:
Вака кога ќе видиме, имаме солидно прво тимче, само ќе треба да се воиграат играчите..

4-2-3-1......Буфон, Сандро, Келини, Бонучи, Лихт, Погба, Маркизио, Мората, Дракслер, Дибала, Манџукиќ

3-5-2......... Буфон, Келини, Бонучи, Барѕаљи, Сандро, Квадрадо, Погба, Кедира, Маркизио, Манџо, Мората/Дибала

4-3-1-2....... Буфон, Сандро, Келини, Бонучи, Лихт, Погба, Маркизио, Кедира, ДРАКСЛЕР/Переира, Мората, Манџо

4-3-3....... Буфон, Сандро, Келини, Бонучи, Лихт, Кедира, Погба, Маркизио, Дибала, Квадрадо, Манџо

4-3-2-1...... Буфон, Сандро, Келини, Бонучи, Лихт, Маркизио, Погба, Кедира, Дракслер, Переира, Манџо

На слатки маки ќе е Алегри, само нека се здрави играчите :icon_mrgr:

Последно уредено:
CNStVlZWoAAkcOU.jpg

CNStWIYWwAIeP2D.jpg

Според ЏДМ, Лаудиса и Педула утре ги праќаме документите до Шалке кои биле спремни со новата понуда која најверојатно ќе ја прифатат 25м + 5 бонуси.[DOUBLEPOST=1440549737][/DOUBLEPOST]Decisive hours for Draxler. Juventus prepare an offer to sign him & the player is pushing for a move to Juve, according to @Carlolaudisa.

Pedulla: Juve are preparing a document for the deal, that they will share with Schalke in the course of the day tomorrow. The player wants the move, and Juve are willing to offer between 22m-23m plus bonuses.

Juventus are preparing an offer for Draxler, Julian is pushing for a move to Torino. [Gazzetta via @Carlolaudisa]
Јулето ќе си дојди при нас :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom