Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
mn mi e krivo za ljoki ali sto e tuka e prvata sezona kaj konte raspali lani neznam so mu bese ne bese toj isti ljoki a godinava vide dej ke imat konkurencina vo napad i odma pocna da barat transver i to e to...

If you don't understand why Juventini are lamenting the loss of Llorente, see what his teammates have to say

CNXA49gUEAEVjwF.jpg

CNXA5IIUsAApw5_.jpg

CM8KN40XAAARyz4.jpg:large

Колку пари ќе се поделат со Рома откако Лацио не успеа да влезе во ЛШ?

okolu 9 milioni nie, 6 milioni juventasite :D taka nesto odprilika

SECONDA FASCIA - Real Madrid, Atlético Madrid, FC Porto, Arsenal, Manchester United, Valencia, Manchester City, Bayer Leverkusen.

TERZA FASCIA - Shakhtar Donetsk, Siviglia, Olympique Lione, Dinamo Kiev, Olympiacos, Cska Mosca, Galatasaray, Roma.

QUARTA FASCIA - BATE Borisov, Borussia Mönchengladbach, Wolfsburg, Dinamo Zagabria, Maccabi Tel-Aviv, Gent, Malmö, Astana.

Манчестер,Лион и Динамо.[DOUBLEPOST=1440624671][/DOUBLEPOST]
okolu 9 milioni nie, 6 milioni juventasite :D taka nesto odprilika

Важи Јуве помалку од Рома,копилаци сте уште за нас:D

Последно уредено:
Зенит ја намалиле цената за Витсел, сега бараат 25 милиони, а веќе ја нашле замената за него (Жоао Мутињо)... мислам дека треба Марота да ја среди работава со Зенит, нека им испрати 20 + 5 милиони бонус :P

Вечерва ќе има нови разговори за сапуницата "Дракслер"

Шо бе толку овај Витсел, го гледав некни со Зенит ко изгубен е... шознам :toe:

Зенит ја намалиле цената за Витсел, сега бараат 25 милиони, а веќе ја нашле замената за него (Жоао Мутињо)... мислам дека треба Марота да ја среди работава со Зенит, нека им испрати 20 + 5 милиони бонус [emoji14]

Вечерва ќе има нови разговори за сапуницата "Дракслер"
Da ne iznenadi marota uste ednas so nekoj igrac koj ne e vo fokusot na vnimanieto.

Inace Son od bayer vo Totenhem ke odi izlea[emoji48]

абе малце ќе звучам како нигерот ама замислете ова...
место да даваме 30 милки за Дракслер, ги даваме тие заедно + заштедените 20 милки од Љоренте + 20 милки од Коман и идеме all in на Верати или Ројс...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom