Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ваљда Мартинез место Маркизио сакам да го видам утре Мартинез мада колку е спремен не се знае

@Bianconero vero

Koга зборам јас... :)

Читав за утакмицава утре на Тутојуве, има идеја да се смени формацијата во 4-3-3

вака:
Пепе - Дел Пиеро - Красич
Маркизио - Сисоко - Аквилани
Траоре - Киелини - Бонучи - Соренсен
Буфон​
Да нее некоја грешка ова? Или има нов тек во односите Сисоко - Јуве? Ако е така,Сисоко излегува во право,ем сакаме да го продаваме,ем кога сме во тесно сакаме да ни е прва постава...кутриот тој..

Ај бе шитнете ни го овој Сисоко

Платете само за Сисоко ке ви го дадеме и Амаури плус имате попуст за брацо.Подобар бизнис од ова здравје.Амаури еднаш беше на вашата wish листа можеби уште ве интересира косицата.

Не не,Амаури чувајте си го за успомен и долго сеќавање,туку ни треба резерва за младите Гатузо и Амброзини па овој би бил евтина солуција,и онака сака да си иде. :)

Не не,Амаури чувајте си го за успомен и долго сеќавање,туку ни треба резерва за младите Гатузо и Амброзини па овој би бил евтина солуција,и онака сака да си иде. :)

Се сеќавам кога дојде амаури кај нас, после некое време изјавија милан дека и тие го сакале ама сме победиле ние во битката за потписот.И следната година го баравте или така нешто и како што знаат нашиве медиуми спортски да пренесат (мислам на веб порталите) готово типот отиде у милан.И јас тогаш дома сум се нервирал сум пцуел сум се молел да не отиде и да не е точно тоа :pos2:.Верував дека е феноменален играч и дека ке даде новата сезона 20+ гола хахха.Кога ке се сетам само.Дајте бе топки за тренинг некои или некој младинец никаков и ке ви го дадеме ве молам.

ии тоа младинец да се жртвува ризично ми се гледа,може да испадне поталентиран од Амаури после ќе дојде до сукоб ни топки ни младинец ќе ни вратите :) Антонини не ви го даваме,не претерувајте сеа он ни е трагикомедија во тим,не прави да се смееме и да плачеме во исто време. хахах

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom