DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
АААА реков за цело лш најдобар состав извадијашо ми се смееш мене бе)
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
АААА реков за цело лш најдобар состав извадијашо ми се смееш мене бе)
![]()
Не туку му пукна филмотdo pred da resit da ne napustit vidal marota izjavi kompletni sme sea dali povredite dali pod pritisok na alegri donese dosta mladi i nadezni igraci kade sme osigurani za6 7 godini
А оти ти го потценваш Јуве и Марота ?оти сумњате во тандемот Абрамович - Мурињо дека кого сакаат можат да го доведат во нивниот тим без оглед на цена ?? овој трансфер ќе го здрма Островото,парите од тој трансфер ќе ги вратат многу брзо..............
интересно ќе биде на Чизмата годинава, Јуве очигледно ќе опадни во квалитетот на ростерот, ќе има понеизвесна борба за титулата
Доброубаво објаснување,али кога во игра се парите,а знаеш кој е менаџер на погба..............+ од другата страна заинтересирани како Абрамович/Мурињо
работата не е само шпекулација сигурно е тоа,али видечемо![]()
Не се треси бе толку. 10 пати ти кажаа како стојат работите и пак си напорен.убаво објаснување,али кога во игра се парите,а знаеш кој е менаџер на погба..............+ од другата страна заинтересирани како Абрамович/Мурињо
работата не е само шпекулација сигурно е тоа,али видечемо![]()
Kиелини ќе игра сеа прво коло? пошо на фантази го пишува како doubtfull
Еј ти, дојди.оти сумњате во тандемот Абрамович - Мурињо дека кого сакаат можат да го доведат во нивниот тим без оглед на цена ?? овој трансфер ќе го здрма Островото,парите од тој трансфер ќе ги вратат многу брзо..............
интересно ќе биде на Чизмата годинава, Јуве очигледно ќе опадни во квалитетот на ростерот, ќе има понеизвесна борба за титулата
така на татко ти да му речишЕј ти, дојди.
[DOUBLEPOST=1440178538][/DOUBLEPOST]Понудичка за Погбум од 114 милки.
![]()