Vartolu
The Infamous Mobb

Можната формација за против Удинезе.
Маестро Падоин се враќа на оргиналната позиција

п.с. На местото од Падоин, треба да игра Погба, а на позицијата на Погба, Переира. Падоин нека си седи на клупа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и Конте и Алегри биле вчудовидени како Падоин добро играл на позицијата на Пирло со неговите должности имаше таква статија вчера![]()
Можната формација за против Удинезе.
Маестро Падоин се враќа на оргиналната позиција
п.с. На местото од Падоин, треба да игра Погба, а на позицијата на Погба, Переира. Падоин нека си седи на клупа.
Абе Падоин е стабилен,за бекап позиција е добар, онака си е константен, е сега Господ не го надарил со којзнае каква техника и квалитет, но горе долу не прави некој големи киксови да не го подречам. Но, според мене греши Алегри што не го става Переира на неговото место, и Погба да го стај вцентар да игра.Па и Конте и Алегри биле вчудовидени како Падоин добро играл на позицијата на Пирло со неговите должности имаше таква статија вчера
.
Значи ако реши Абрамович и Роналдо и Меси ќе ги пазари. Фала богу шо не решилБрат ако се решени Абрамович и Марина да го пазарат, ставај клучеви колку сакаш ќе рушиме трансфер рекорд, само што досега нема излезена информација од некој саглам извор, све се шлам извори така да најверојатно и нема интерес како што се прикажува.
ако го стаат и Оскар у пакет за Погба, не верувам дека Марота и компанија ќе игнорираатЗначи ако реши Абрамович и Роналдо и Меси ќе ги пазари. Фала богу шо не решил![]()
Наредното лето можеби ова лето не вервам ова најсикреноако го стаат и Оскар у пакет за Погба, не верувам дека Марота и компанија ќе игнорираат
Само што не се работи за Барселона и Реал Мадрид односно Меси и Роналдо, туку Јувентус и Погба. А ако ви ги стави у пакет со Куадрадо/Оскар што цело лето ги барате плус 100 милиони, мислиш Јувентус нема да го даде? И за Видал исто збореа и Интер за КовачиќЗначи ако реши Абрамович и Роналдо и Меси ќе ги пазари. Фала богу шо не решил![]()
Само што не се работи за Барселона и Реал Мадрид односно Меси и Роналдо, туку Јувентус и Погба. А ако ви ги стави у пакет со Куадрадо/Оскар што цело лето ги барате плус 100 милиони, мислиш Јувентус нема да го даде? И за Видал исто збореа и Интер за Ковачиќ![]()
Исто мислам и јас. Според мене претерано е 60/70мил за Погба и играч у пакет, а верувам дека е шпекулација само.Наредното лето можеби ова лето не вервам ова најсикрено![]()
Јас вака гледам на вредноста на играчот.Исто мислам и јас. Според мене претерано е 60/70мил за Погба и играч у пакет, а верувам дека е шпекулација само.
И ќе треба да се изузетно глупи Јуве да го испуштат и Погба, ќе го скршат скелетот на екипата комплетно, нема шанса да најдат добри замени на тие позиции.
Иначе, незнам колку е финансиски силен Јуве т.е., не сум разгледал подетално у каков формат е управата и сопственицитеЈувес финансиски моментално е стабилен клуб со огромен приход то шо не троши енормни суми барме не досега ( a ова лето вервале или не фрливме 105м на засилувања а имаме уште 60 за трошење) не значи дека нема пари баш напротив газдите ни се едни од најбогатите луѓе. Можи не нудиме и не лупаме пари за плати ко будали ама сигурно парите моментално не ни се проблем уопште пособено со ослободувањето од платите огромни на Пирло, Видал, Тевез и Љоренте. А Погба веќе има договор 12м по сезона а в година добива нов.