DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Tешки глупости, му ја дадовме десетката пред 2 недели за да го продајме одма![]()
Вистина ова?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tешки глупости, му ја дадовме десетката пред 2 недели за да го продајме одма![]()
Вистина ова?
Tешки глупости, му ја дадовме десетката пред 2 недели за да го продајме одмаплус бараме играчи шо ќе играт на средината на теренот а го продаваме најдобриот кој го имаме таму.
![]()
Баш пред некој ден имаа интервју Марота и Погба, од франција гласините и селекторот и според интервјуто на Алегри изгледа ќе остани подолго Погба зато и ја барал 10ката. Ма да денес ништо не е за вервање а да направат циркуз таков оваа година не вервам. Марота не сака ништо да продај освен ако не побара Погба да си одиДа не ги има Марота договорено Дракслер и Геце во пакет за парите од Погба... А и кусур ќе му остани Квадрадо. Тешко веројатно ама сепак.. Марота е во прашање![]()
Плаќаме на ратиЖими мене ако нагласите уште еднаш дека играч ќе исплаќаме на рати притоа правејќи го тоа како некое чудо ќе ви влезам преку телефонот![]()
Ако земеме кој било играч за 10 милиони и потпише 5 годишен договор пари за трансферот се даваат 5 години, значи секоја година по 2 м.Баш пред некој ден имаа интервју Марота и Погба, од франција гласините и селекторот и според интервјуто на Алегри изгледа ќе остани подолго Погба зато и ја барал 10ката. Ма да денес ништо не е за вервање а да направат циркуз таков оваа година не вервам. Марота не сака ништо да продај освен ако не побара Погба да си оди
BREAKING: Porto confirm Alex Sandro has been sold to #Juventus. Story to follow.[DOUBLEPOST=1440086680][/DOUBLEPOST]Official: Porto have announced the sale of their left-back Alex Sandro to Juventus for €26m.[DOUBLEPOST=1440088406][/DOUBLEPOST]26m payable in 3 years. И пак на рати[DOUBLEPOST=1440089624][/DOUBLEPOST]Juventus have also confirmed the signing of Porto’s Alex Sandro, with the full-back signing a five-year contract.
The Portuguese side confirmed this afternoon that they had sold the Brazilian international to the Bianconeri for a fee of €26m, and the Turin giants have now relased the details of the transfer.
A statement on the club’s official website confirms the €26m fee, but reveals the sum is “payable in three financial years.”
The statement also confirms that Alex Sandro has signed a five-year contract with the Old Lady, tying him to the club until 2020.
Според СКАЈ имаме 20-30м за треквартиста.
[DOUBLEPOST=1440100830][/DOUBLEPOST]Марота и Паратичи не биле убедени од него како играч тоа е најново според СКАЈ. А според последните и новите гласини сме имале 45м за трошење макс.Да ги дадевме за Дракслер случајнонего вчера по форумиве читав за Алекс Тешеира беше спомнат,трек. на Шахтјор,откога си отиде Микхтариан овој игра како треквартиста и не е лошо решение.
Да ги дадевме за Дракслер случајнонего вчера по форумиве читав за Алекс Тешеира беше спомнат,трек. на Шахтјор,откога си отиде Микхтариан овој игра како треквартиста и не е лошо решение.