Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Старата дама се претвори во Мајка Тереза :D Утакмицава имаше хуманитарен карактер, во кој се приклучивме и ние со бодовна помош кон Парма:нинџ: ...ебеш му матер не ми е многу мака кога во прашање е овај клуб, а тука е и бодовната предност што ја имаме пред Рома моментално.

Пепе има добри квалитетни центаршутеви(y)

Срамота што не создадовме нитуедна шанса. Колку и да се заебавате со поклонувањето бодови и такви работи, мене како и секој пораз така и овој ме нервира.

Дај нека испрати некоја екипа понуда за Љоренте летово, ми се повраќа кога го гледам. Па маме му ебам, Амаури да беше, поише ќе напраеше.

fixed :D

Уште кога објавија дека Парма ќе ги игра утакмиците до крај на сезоната знаев дека ќе ја киксниме нашата.
Незнам зошто, можеби поради мртвата утакмица шо ја изигравме против нив на гости.

Парма заслужено со борба и пожртвуваност си освоија 3 бода. Нашите одиграа криминален натпревар, играта ни беше иста како македонската репрезентација. Иако зедоа 3 бода песимист сум дека Парма ќе се спаси, но да видиме.
Сега нека му ја мислат против Монако.

Јесте да излеговме со мешан состав, ама ваква игра несмееше да се деси... ај добро изгубивме што изгубивме, ама барем да изиграа како што требаа, ни тоа не го направија. Љоренте... човеков ми е еден од поомилените, ама редно време е да фаќа патот накај Валенсија или Лондон (Тотенхем), Коман на позајмица под итно, и нека накачи малце кила неможе еден дуел да издржи. Мртвила беше денешниот натпревар, ама по се изгледа паметот им беше во Вторник...

И зошто по ѓаволите не играче ПДЧ ? :(

Дај нека испрати некоја екипа понуда за Љоренте летово, ми се повраќа кога го гледам. Па маме му ебам, Бориело да беше, поише ќе напраеше.
Љоренте обавезно да го испратат до аеродром годинава, на негово место некако многу ми се праи кејф да го видам Карлос Бака од Севиља :love:

Allegri: 'Juve did nothing right'
By Football Italia staff

Max Allegri said Juventus “did nothing and deserved the defeat” against bottom of the table Parma.

The runaway leaders lost only their second Serie A game of the season, 1-0 at the Stadio Tardini.

“I lost my voice almost straight away. We didn’t do anything in the second half and deserved the defeat,” he rasped on Sky Sport Italia.

Were Juve distracted by Tuesday’s Champions League quarter-final with Monaco?

“Monaco are another matter. Today we underestimated an important match and didn’t realise it could allow us to secure the Scudetto.

“Now we’ve got head-to-head clashes coming up and this was a perfect opportunity to seal the deal.

“Changes to the line-up are not an excuse. We kept a low tempo and I don’t think we won a single challenge out there. That says it all.

“I hope this can give us a positive shake-up, but we shouldn’t need that. It was the chance to stay 14 points clear of Roma and Lazio, but we weren’t up to it today.

“Parma played well, while we were slow and risked conceding on three or four counter-attacks. We didn’t control the game at all, as even in the first half Parma were dangerous.

“This was the match we had to play with maturity. Even if we couldn’t win it, then we certainly shouldn’t have lost.”

Старата дама се претвори во Мајка Тереза :D Утакмицава имаше хуманитарен карактер, во кој се приклучивме и ние со бодовна помош кон Парма:нинџ: ...ебеш му матер не ми е многу мака кога во прашање е овај клуб, а тука е и бодовната предност што ја имаме пред Рома моментално.

Пепе има добри квалитетни центаршутеви(y)
A кажи, кажи Лихт какви има? :sramezliv:

Освен Пирло има некој друг кој сигурно нема да настапи против Монако ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom