Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Нема врска со фудбал ама сепак зборува еден од најдобрите тренери, ви препорачвам да го изгледате ако не сте го изгледале

[DOUBLEPOST=1424760106][/DOUBLEPOST]да се надополнам кажува што треба да има тим, што му е потребно на тим за првак, за освојвање на светот и се останато

Последно уредено:
И ЈувентусМК почнале да го тролаат Бонучи... :LOL:

iqbvwo.jpg

Инаку јас си сменив аватар, ако вечер не им тргне на нашиве, тогаш ќе се крстиме во капитенот наш :popce:[DOUBLEPOST=1424776765][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Затишје пред бура, цел ден полека ме фаќа еуфорија за утакмицата. Очекувам денес многу од Пирло и Тевез, да имаме посед над 60% и маестро да го диктира темпото на утакмицата и секако Тевез да поздрави некое гето во Аргентина.

Очекувам прво полувреме X (предпазливост и проучување на швабите) и после околу 60-75мин да дадеме гол и конечниот резултат да биде 1-0 или 1-1 (гол на швабите околу 89-90+).

Ако мојата прогноза е точна слободно да ми се обраќате како Едгар Давидс ако не...

Ањелка, црн сум јбг.

Вечерва очекувам поволен резултат.Значи да не примаме гол,евентуално ако примаме да дадеме бар два.
Играта у последно време не ми дава некој оптимизам,Чезена и Аталанта не скинаа на идентичен начин од прекин,а и премногу шанси од контри им дозволивме,ако успеа тоа Чезена да го искористи,нема шо да коментирам за Дортмунд.Баталете на страна позиџија у Бундес,периодов се вратија,а и секако ЛШ е ова,посебно натпреварување,
Домашен терен,мотивација плус за добар резултат.

Ајде уште саат и пол... Каква еуфорија човече ќе биде лудница ако тепаме барем 2-0 ќе биде уште поинтересно пред реваншот за три седмици..
Fino Alla Fine FORZA JUVEE ! :ајнапиво:

Коментарите ќе ги оставам за после натпреварот. Само ќе кажам дека не сакам да излезат играчите на теренот, а да не играат фудбал. Се надевам дека ќе биде возбудливо и дека ќе успееме да победиме. Ако не ништо страшно, заради тоа што на овие натпревари има реванш.

Коментарите ќе ги оставам за после натпреварот. Само ќе кажам дека не сакам да излезат играчите на теренот, а да не играат фудбал. Се надевам дека ќе биде возбудливо и дека ќе успееме да победиме. Ако не ништо страшно, заради тоа што на овие натпревари има реванш.
Да ти препорачам да го гледаш другиот меч?

Последната средба со Дортмунд ни е во финалето од ЛШ :( ...бајаги години поминаа од моментот кога за мене почна црно-белата приказната. Овој пат нека биде поинаку од тогаш, со среќа нека ни е :)

Мората најбољи у прво. Апсолутно сме бољи од швабиве, на кои им требаше Киелини за да создадат посериозна шанса. Алегри го убива Клоп у поим.

ejjjj so igrac pomalku igrame celo vreme..

VIDAL...... zasto Caruuuuuuuuuu :S

Ne e mozno, tie se mnogu slabi vo odbrana, nie kako uplaseni deluvame, mora napagjaj, lele greskata na Chiello..

Mora uste eden gol bar 3:1 da zavrsi ke bide super. Napadot funksionira, sredinata ne oti Vidal e tamu :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom