Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Фала Курци да шутне од игра од далеку. После Торино не ми текнуе да шутнал.

:cuc::cuc::cuc:

Маестрово :cuc:
Сепак тоа не го менува фактот дека играме безвеза и оставеме премногу простор, луѓево на трипати чиста контра ни фаќаат 4 вс 2.

Колку лајна ќе изеев за Пирло ако не го даеше голов....:place:

Иначе....:kuracc:

LLORENTE.gif

го заборајв гифов...:D

Не сум импресиониран од никој, Голот одличен :cuc: секоја чест, но не ме импресионира како што рече @Makaron имаше мн лајна да изнакажам тука и воопшто криво немаше да ми биди. Но секоја чест за голот.

@Scirea кога веќе се гибаш :) пак ќе речам одличен гол ама не го менува фактот што се друго останато си беше онака ништо посебно. Ама некако те нема кога ќе изигра катастрофа како на пр против Чезена :)

Љоренте пак мие дрвце, ама ајде белким ќе му се крени довербата. Иначе сакам Стураро да го видам на местото на Погба и негде овие 2 утакмици мие некако паднат во формата иако е класиште.

Него вежбат нашите завршница бе на тренинг или му дават нешто на голманите против нас?

Your argument is invalid

Имам право да те пецкам :pipi:
Имај бе уопште не се лутам :D
Држи
electronic-dog-fight-stopper-300x300.jpg
[DOUBLEPOST=1424468283][/DOUBLEPOST]Иако победивме не сум задоволен тотално, вторто бевме далеку подобри до кај 80 минута. Мило мие за 3те бода но мора далеку подобро против Дортмунд.. сериозно што има даваат на голманиве кога играат против нас не мие јасно.

Последно уредено:
Ај ние игравме катастрофално ама и судијава бе за никаде, чисти пенал не ни даде.

Си лапнавме три бода, ама тоа што ме загрижува е неспособноста на нашава одбрана.... тромави сите до еден

Кој курац му требаше жутиот на Лихштајнер, сеа и он и Падоин ја пропуштаат Рома. Језда Касерес ќе игра таму ама замена нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom