Фан Клуб: Јувентус

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Фала Курци да шутне од игра од далеку. После Торино не ми текнуе да шутнал.

:cuc::cuc::cuc:

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Маестрово :cuc:
Сепак тоа не го менува фактот дека играме безвеза и оставеме премногу простор, луѓево на трипати чиста контра ни фаќаат 4 вс 2.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Колку лајна ќе изеев за Пирло ако не го даеше голов....:place:

Иначе....:kuracc:

LLORENTE.gif

го заборајв гифов...:D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.784
Поени од реакции
17.707
Не сум импресиониран од никој, Голот одличен :cuc: секоја чест, но не ме импресионира како што рече @Makaron имаше мн лајна да изнакажам тука и воопшто криво немаше да ми биди. Но секоја чест за голот.

@Scirea кога веќе се гибаш :) пак ќе речам одличен гол ама не го менува фактот што се друго останато си беше онака ништо посебно. Ама некако те нема кога ќе изигра катастрофа како на пр против Чезена :)

Љоренте пак мие дрвце, ама ајде белким ќе му се крени довербата. Иначе сакам Стураро да го видам на местото на Погба и негде овие 2 утакмици мие некако паднат во формата иако е класиште.

Него вежбат нашите завршница бе на тренинг или му дават нешто на голманите против нас?

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.784
Поени од реакции
17.707

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.784
Поени од реакции
17.707
Your argument is invalid

Имам право да те пецкам :pipi:
Имај бе уопште не се лутам :D
Држи
[DOUBLEPOST=1424468283][/DOUBLEPOST]Иако победивме не сум задоволен тотално, вторто бевме далеку подобри до кај 80 минута. Мило мие за 3те бода но мора далеку подобро против Дортмунд.. сериозно што има даваат на голманиве кога играат против нас не мие јасно.

Последно уредено:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Ај ние игравме катастрофално ама и судијава бе за никаде, чисти пенал не ни даде.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.541
Си лапнавме три бода, ама тоа што ме загрижува е неспособноста на нашава одбрана.... тромави сите до еден

A

apidrone

Гостин
Кој курац му требаше жутиот на Лихштајнер, сеа и он и Падоин ја пропуштаат Рома. Језда Касерес ќе игра таму ама замена нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom