Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сега е моментот. Победа против Верона. Следното коло Рома гостува во Фиренца против Фиорентина, Јуве игра против Киево дома. Тука е шансата да направиме бодовна предност. Потоа почнува ЛШ, ќе биде малку потешко,густ распоред, затоа сега е моментот.

На Џовинко нека му е среќен патот. Тие од Торонто најверојатно не знаат што да им прават на парите.

На Џио му се погоди ем полабаво ќе му биде ем ќе ги буши таму ем пари ќе лапа...
Тој е створен за таму. Најверојатно се мислеше дека покажа заби, и ќе се отепаат клубовите од праќање понуди. Неговиот агент пушташе патки како Челзи,Ливерпул и Тотенхем се тепаат за да го ангажираат, за на крајот да заврши во Торонто.

Од Италија имаше некои понуди за Џио од Фиорентина,а и од Англија се спомнуваше Тотенхем,Арсенал.Али тука главна улога изиграле парите, 6-7 милиони по сезона не зимаат ни далеку подобри играчи од него во Европа.Башка сигурно му станало јасно дека допрва на 28 години не се прави кариера,поготово не надвор од Италија,каде ќе грее клупа и поише отколку во Јуве.
А и сеа ваму ќе им биде најача ѕвезда :D

Се спомнува ли сумата на трансферот ? баш ме занима колку го цениме...
Цела сума сум... оно да ти бил слободен играч летото... е јебига. Нека му е со среќа и благодарност за головите во црно белиот дрес.

Последно уредено:
Се спомнува ли сумата на трансферот ? баш ме занима колку го цениме...
Цела сума сум... оно да ти бил слободен играч летото... е јебига. Нека му е со среќа и благодарност за головите во црно белиот дрес.
Без пари. Значи, потпишува босман трансфер, од лето заминува во МЛС.

Тотенхем наводно давале 2 милиони на Јувентус, но за сега да замини, агентот и Џовинко ја одбиле таа понуда.

А да си го вратиме Освалдо?отиде во Интер,виде кое место се и спобудале:D

Од Италија имаше некои понуди за Џио од Фиорентина,а и од Англија се спомнуваше Тотенхем,Арсенал.Али тука главна улога изиграле парите, 6-7 милиони по сезона не зимаат ни далеку подобри играчи од него во Европа.Башка сигурно му станало јасно дека допрва на 28 години не се прави кариера,поготово не надвор од Италија,каде ќе грее клупа и поише отколку во Јуве.
А и сеа ваму ќе им биде најача ѕвезда :D
Една рака луге зимаат над 7 милиони евра по сезона .Во Италија никој не зема ни приближно толку пари Де Роси зема 6.Тебез,Видал ,Погба и Иуаин по 4,5 друтите далеку помалку и замисли некој играч како Џовинко да ги дупи
Некој очигледно е роден со отворена тегла мед .............

Најверојатно Тевез и Мората во нападот (y)
Ајде да видиме шмизлата шо има да покажи. Некако многу шанси ми се чини дека добива во однос на она што го прикажва. Динклиџ го нашамари во секој поглед во купот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom