Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј сеа и ти, Видал уште првата сезона си играше стартер уште од почеток, Мората еве веќе 15 утакмици, 2-3 има стартуванои и влегува по 15 минути од клупа. Далеку е од Видал.Уффф, па ја добива, во исто онаква мера како што своевремено добиваше Погба, Видал и сл. На првите 2 меча мене ми немаше оставено импресија после се среди , поарно за него да продолжи во таква мера. Шо не е јасно?
Во исто време сакаме и резултати и сите да играат, и по можност сите формации да ги пробаат. Неможи така, секој треба да си ги користи шансите.
Најголем Јувентино е типот. Римембер стајлингот на черокитоДе Чеље изјави дека го почестил роденденот на Јуве со двата гола против Интер.
најверојатно Переира ќе игра на место Аса и можно е Касерес да се врати против Олимпијакос.Има информации за повредите на Асамоа и Огбона од вчера ?
Врти-сучи мора да се префрла со 4ка во одбрана, бидејќи не може да игра со тројца централни кога има двајца фит само.