Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Гледав едно време бевме со 4 у одбрана не заебавај и ти сега
Не знам што меч си гледал ти друже,али тројката позади (Киелини,Барзаљи,Огбона) го одигра цел меч.Во 80 мин влезе само Пепе на местото на Лихштајнер,али формацијата си остана иста.:)

Конте не смее да си замине по нитуедна основа. Всушност се додека нема ништо конкретно нема да обратам внимание на овие муабети, бидејќи покрај се не гледам причина Конте да го напушти Јувентус или обратно.

Берарди пак 3 комада , 3ти хет трик во сезоната, 16 голови и 7 асистенции (y)

И ајде сега да ми каже некој една причина зошто Берарди не би го зеле во тимот и да му се даде фер шанса да се покаже? Зошто времето во нападот да го трошат играчи како Освалдо, Џовинко и Вучинич наместо млади и желни за успех деца?

Никогаш нема да ја сфатам политиката општо во Италија, а посебно во Јуве за младинците. Абе на 19, 20 години Дел Пиеро добил шанса, ја искористил и веднаш бил трансфериран во првиот тим. Да не раскажувам после што се случи. Џовинко е едноставен пример дека играч не смее да се дозволи да стигне до 25 години, за да му се даде шанса во првиот тим. Дај му шанса на 20 години и тогаш ќе се види што и како е.

И оваа сезона ќе има КАЛЧОПОЛИ...информација од прва рака

NEKA SKAPAT TAMU VO SERIE B...!!! :mad:
Нема да има никакво калчополи, тоа е само пуста желба на други. Факт.

Повеќе нема Сериа Б, и во случај да има. Јуве ќе се префрли во Лига 1 во Франција, па Италијаниве нека тонат во кал. Европски закони го дозволувале тоа, а Француската лига нема шанса да одбијат тим како Јуве да игра во нивна лига.За тоа се има многу пишувано по Италијанскиве портали и весници. А и Ањели не демантирал кога бил запрашан што би било околу тоа.

Во 2006 за време на наводното, фарсополи, Италијанската лига имаше најмногу бодови во Европа, редовно имаше по најмалку 1 претставник во полуфиналето на ЛШ, во финалето.За 2 години ако Италијанските тимови продолжат во Европа да играат вака, се заканува реална можност да загубат уште едно место во ЛШ. Проста математика, за тоа колку фарсополи го подобри Италијанскиот фудбал.

Конте не смее да си замине по нитуедна основа. Всушност се додека нема ништо конкретно нема да обратам внимание на овие муабети, бидејќи покрај се не гледам причина Конте да го напушти Јувентус или обратно.
Според тоа што на оваа прашање одговара со КЕ ВИДИМЕ .Пости сомнеж дека може да сака да проба нешто друго .А кога би пробал ако не кога е на врвот кога освои 3 последователни титули .Великан си заминува кога е најдобар,за да се жали цела деценија по него .Можеби има тактични добро потковани тренери но толку енергичен тешко дека ке најди Јувентус...............
10262096_763214837033160_4049170260480506967_n.jpg

КОЈ САКА ДА И СТАВИ БРОЈКА НА ДРЕСОТ ?

Според тоа што на оваа прашање одговара со КЕ ВИДИМЕ .Пости сомнеж дека може да сака да проба нешто друго .А кога би пробал ако не кога е на врвот кога освои 3 последователни титули .Великан си заминува кога е најдобар,за да се жали цела деценија по него .Можеби има тактични добро потковани тренери но толку енергичен тешко дека ке најди Јувентус...............
Прегледај го приврзокот 91808

КОЈ САКА ДА И СТАВИ БРОЈКА НА ДРЕСОТ ?
Јас и то со бело ќе ја напишам да личи како шо треба.

Доколку си оди Конте јас го сакам Спалети.[DOUBLEPOST=1399469551][/DOUBLEPOST]
DeviAngel напиша:
Juve to upset Cuadrado-Barca deal?

Juan Cuadrado’s proposed move to Barcelona could be put on hold, with Juventus thought to be weighing up a potential offer.

The Fiorentina winger has been heavily linked with a move away from Tuscany, with the Liga giants said to be on the verge of agreeing a deal with the Viola and Udinese, who own the other half of the Colombia international.

The wide man has apparently agreed personal terms with the Camp Nou outfit, but Sport Mediaset claim that the Bianconeri will complicate matters by tabling their own offer.

The website suggests that Antonio Conte’s men could be willing to let Luca Marrone or Simone Zaza go to the Stadio Artemio Franchi in order to sign Cuadrado.

The Serie A champions will also have to part with a considerable amount of cash, however Mediaset have not given any figures in their report.

Последно уредено:
Конте седнува на преговори со раководството на клубот во петок со цел да се договорат околу неговата иднина во клубот.За евентуални замени се спомнуваат Спалети,Манчини , Прандели и Симеоне.

Видал е успешно опериран, се очекува да паузира околу месец дена ,а потоа да замине со репрезентацијата во Бразил.

Раиола добил известување од Недвед да бидат стопирани сите евентуални преговори и понуди за Погба, бидејки ќе му се понуди нов договор кој најверојатно ќе го потпише.

Летово ќе има чистка , можно е заминување и на Лихштајнер и Огбона.Вучинич,Кваљарела, Пелусо и Исла најсигурни за трансфер.

Се очекува уште едне трансфер ала Марота за 0 евра.Најверојатно Менез или Евра.

Немој Манчини бугати ко бога те мољим :facepalm: . Најарно ќе биде да си остане Конте и притоа да ми ги исполнат желбите при купување на играчи.Мислам дека има искуство, се изгоре на млекото сега ќе дува на маштеница. Способен е за добар резултат во Европа со соодветни засилувања (y)

Не ми е ни мене Манчини по ќеиф, само пренесувам она што се шпекулира по медиумите .

Кога сме веќе кај трансфериве. Некако невозможна ми се гледа мисијата ,,доаѓање на Квадрадо" :) со оглед на понашањето на Фиоре минатата сезона околу Јоветиќ и Јуве.
Сепак, ако е за некаква утеха, уште ПОневозможна мисија е ,,Квадрадо во Барса", барем според мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom