Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Имајки златен играч како Фабио во тимот ќе носиме дрво како Џилардино. Не ми се верува...

Имајки златен играч како Фабио во тимот ќе носиме дрво како Џилардино. Не ми се верува...

Фабио е 5та опција во тимот а имаме одлична понуда за него, штета да не ја искористиме. Е сега подобро ќе беше да оставиме некој младинец за 5ти напаѓач отколку да се трошат пари за просек како Џилардино ама тоа е.

Инаку моја желба за денес е Коларов и тимот е спремен за освојување ЛШ.

Агентот на Наинголан на средба со Џанлука Песото.

Џанлука Ди Марцио потврдува дека Јуве сериозно загризува за Наинголан :).

по се изгледа донесувањето на наинголан ке значи продавање на маркизио, добар потез со парите од маркизио ке се плати наинголан и плус коларов и башка наинголан е подобар од маркизио

по се изгледа донесувањето на наинголан ке значи продавање на маркизио, добар потез со парите од маркизио ке се плати наинголан и плус коларов и башка наинголан е подобар од маркизио

Дај веќе не пишувај ти се молам :tapp::mad: Па Кваљарела влезе минатата средба од клупата пред Џовинко и Љоренте што значи не е 5ти избор баш...

Дај веќе не пишувај ти се молам :tapp::mad: Па Кваљарела влезе минатата средба од клупата пред Џовинко и Љоренте што значи не е 5ти избор баш...

па нормално квајарела ке влезе да не сакаш маркзио да влезе се виде против лацио у супер куп :mad: 25 минути со макрзио 0-0 како со 2 играчи поамлце да играме излене од се повреди нели после данг данг 4 гола

Не се надевајте на Коларов .Тој игра прва пстава во Манчестрер Сити а и знајки дека не му се проблем парите нема шанси да го продадат .
По мое мислење мислам дека Љоренте треба да му се даде шанса ама излгеда на инат го фати Конте и сега дреме на клупата .,Дури и еден Кваљарела влезе место него .
Што се однесува до Нианголан не сум го следел многу но сепак 18 милиони евра за замена можеби се многу .

па нормално квајарела ке влезе да не сакаш маркзио да влезе се виде против лацио у супер куп :mad: 25 минути со макрзио 0-0 како со 2 играчи поамлце да играме излене од се повреди нели после данг данг 4 гола

Дај бе оди преиспитај се малку што пишуваш и прочитај се пред да постираш...:tapp::tapp::tapp::tapp::mad::mad::mad::mad:

Сега читав ЈувеБалкан и ме насмеа ова што го напишале

Pitanja ''SKY'' novinara i odgovor Contea!

Hoće li doći zamjena u slučaju odlaska Marronea?
Conte: "Marrone ide, već me je pozdravio (smijeh)."

Gdje ide Marrone?
Conte: "Nije mi rekao (smijeh)."

A hoće li doći netko drugi?
Conte: "Veliki zagrljaj svima. Ugodna večer (smijeh)."

Се знае од кај научил Конте да трола... Nice job Marotta, nice job (y)

Инаку се молам барем сега на последниов ден од трансвер пазаров Марота да не ги прави неговине трансвер способности од типот на позајмување, косопственост и слични срања за играч како Наинголан. Нека го купат целосно Раџа, а парите (18 мил.) нека ги исплатат до крајот на Јуни идната година. Кој ќе чека до 24:00 :facepalm:

Дај бе оди преиспитај се малку што пишуваш и прочитај се пред да постираш...:tapp::tapp::tapp::tapp::mad::mad::mad::mad:

еве специјално за тебе се преиспитувам ја прегледувам утакмицата супер куп против лацио и пак испагам у право со маркизио неможеме акција да направиме без маркизио 4 гола даваме, поправиме ако не е така?

Јас мислам дека во саботата против Лацио го почувствувавме отсуството на Маркизио. Не се сеќавам во некој натпревар толку многу простор на имал противникот за удари од далечина. Колку и да е далеку, сепак опасни ситуации имаше, од една дури и гол примивме. Погба е одличен, не велам не, ама Маркизио и те како ни е уште многу важен играч во покривањето во средината.

да да битно гол да не примиме, уште 1 класичен пример лани дома со лацио 0-0 со маркизио битно и добро покриено гол не примивме најбитно. годинава без маркизио 4-1, што е подобро?

Според Ди Марцио, Џилардино е на чекор до Јуве. Се чека само потврден одговор од Прециози.

bill-and-ted-keanu-reeves-woah-shocked-amazed-1359050764y.gif

Уште сеа си правам филмови како Тевез,Вучинич,Љоренте не се во комбинација за некој меч и стартуваме со миџетот и факинг Џилардињо :eek:...очиве катаракта ќе ми фатат ако видам дека овие двајца ни го предводат нападот.
Јас мислам дека во саботата против Лацио го почувствувавме отсуството на Маркизио. Не се сеќавам во некој натпревар толку многу простор на имал противникот за удари од далечина. Колку и да е далеку, сепак опасни ситуации имаше, од една дури и гол примивме. Погба е одличен, не велам не, ама Маркизио и те како ни е уште многу важен играч во покривањето во средината.
Точно.Погба е одличен во организирањето на нападите,али во дефанзива и во играта без топка Маркизио е каде каде подобар.Како и да е,добро е што имаме различни типови на играчи,се створи каква таква конкуренција,што е добро за секоја екипа.Ако дојде и Наинголан ќе има одлична клупа и ќе бидеме покриени на секоја позиција во средниот ред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom